Tak vám konečne prezradím ako to vidím o dva mesiace, 21. 12. 2012. Ľudia v ten deň pôjdu do práce, do škol, obchodov, budú sa milovať i nenávidieť presne tak, ako to bolo doteraz. Skôr, či neskôr tu bude zasa nejaké zemetrasenie, záplavy, ekonomické otrasy, vojny… Ale to sa deje aj dnes. Deje sa to roky, ako sa cykly zrýchľujú a predsa to už považujeme za „normál“… V ten deň bude piatok. Ráno vstane svet tak trochu so zatajeným dychom. Ľudia pôjdu mestom ako obyčajne, len občas, skôr potajomky sa ktorýsi zahľadí na nebo – čo ak predsa… Ten deň bude visieť vo vzduchu tiché očakávanie… Ten deň bude sa podobať veľkému celosvetovému otázniku – mnohí sa budú chystať na sviatky… Zájdu do nákupných centier kúpiť veci a pribalia i fľaštičku…
V piatok v noci budú podniky i diskotéky nabité na prasknutie. Bude to ako na Silvestra a rovnako ako na Silvestra sa bude čakať na polnoc. O polnoci budú ohňostroje a hluk petárd zábavnej pyrotechniky. Nuž a na druhý deň, ešte v kocovine sa milióny vysmejú všetkým tým, ktorí celý ten čas a celé tie roky predpovedali koniec sveta. Bude to veľká oslava, v nasledujúce dni, to si píšte! Veľká, celosvetová oslava z toho, že sa nič nestalo…
hlasoval som neviem, pretože nedokazem s urcitostou tvrdit ci to pride alebo nepride, to nevie nikto a to ze niekto hovori ze bude a ze niekto hovori ze nebude a vseci sa potom zacnu hadat s tym ze kazdy je presvedceny o tom svojom, preto sa radsej priklanam k neutralnemu nazoru a mam v pici....
to ľudia fakt veria tomu, že jedného dňa bude *PUK* a svet skončí? neverím, že na tejto planéte žijú až takí...hlupáci -.-... áno, raz ten koniec sveta musí prísť ale nie zo dňa na deň preboha...
Prosím koniec sveta mal byť už veľakrát,preco si myslis,ze prave teraz je ten "spravny cas?" ,podla mna to je hlupost ... a prosím o vyjadrenie @zajkousko vyjadri sa k tomuto,ako správny človek
akoze prist moze aj 17teho napriklad to je jedno ale neverim tomu ze prave v tento den prist musi .... skor to vidim tak ze sa zacne secko kazit a kazit a svet pojde do riadnej pice v novom roku .... a ta moznost co som oznacil mi uplne vyhovuje lebo bude piatok tak jasne ze budem pit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Lenže nebude
sladkých štrnásť
takže nemôže..
V piatok v noci budú podniky i diskotéky nabité na prasknutie. Bude to ako na Silvestra a rovnako ako na Silvestra sa bude čakať na polnoc. O polnoci budú ohňostroje a hluk petárd zábavnej pyrotechniky. Nuž a na druhý deň, ešte v kocovine sa milióny vysmejú všetkým tým, ktorí celý ten čas a celé tie roky predpovedali koniec sveta. Bude to veľká oslava, v nasledujúce dni, to si píšte! Veľká, celosvetová oslava z toho, že sa nič nestalo…
A toto je vôbec prvá takáto téma tu, určite to všetkých bude zaujímať ako aj mňa.
podľa mňa určite príde, keď to hovoríš ty