S priateľom sme sa chystali na dovolenku do Chorvátska, matka ma ale šokovala tým, že mi povedala ,že existuje zákon, podla ktorého musíme mať pri sebe hotovosť 100euro na deň.
nie nie, je to blbost...v novinach to zvelicili...oni ot tam maju len aby odlakali pristahovalcov, albancov a takych...urcite to nieje pravda,lebo ten zakon plati uz od r.2004.. a postrehli sme nieco take?? nie... nieje to pravda..
jemine, ked je jasne ze si len prechodny turista tak jasne ze nic..ale keby si mala len jeden batoztek a nic ine pri sebe, tak je to podozrive, tak ta stopnu
.. ale mamicka si pozorne nastudovala chorvatsky konzulat ci co..
.. a ten zakon uz plati pekne dlho.. a nemusi sa to mat v hotovosti.. a mozu o to poziadat aby to videli. a staci myslim aj platobna karta.to nemusi byt ani hotowost..
..a sak podla mna ani an to nemaju cas aby take nieco kontrolovali .
co ja viem, tak musis mat 100eruo na den, ale nemusis ich platit, len ide o to, aby videli, ze tam mas z coho zit...takze ty ich musis mat len fyzicky pritomne tie peniaze, bez toho aby si ich musela minut...ak sa nemylim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tento članok potvrdzuje ze maminka mala pravdu, ale minuly rok sme boli v chorvatsku a nijak sme to nepostrehli
pokial nejsi nejaky podozrivy
.. ale mamicka si pozorne nastudovala chorvatsky konzulat ci co..
.. a ten zakon uz plati pekne dlho.. a nemusi sa to mat v hotovosti.. a mozu o to poziadat aby to videli. a staci myslim aj platobna karta.to nemusi byt ani hotowost..
..a sak podla mna ani an to nemaju cas aby take nieco kontrolovali .
.. novy cas jak wzdy zvelicil.