Ahojte, nuz asi mam velky problem a sama si zato mozem, ale zaciatkom jula som si podala ziadost o pridelenie lozka na internate, tak ako aj ostatni..avsak odvtedy som do toho ani nepozrela, nuza zistial som ze platbu za prve 3 mesiace trebalo poslat asi
tak keď ťa chytá panika, najlepšie je sedieť na nete, veď čo ak náhodou vysvitne, že netreba nič robiť. však vezmi telefón a volaj tam, alebo píš mail, alebo čokoľvek.
U nás sa to (pri tejto prvej platbe, pri ostatných tým už ubytovaným nabiehajú "len" pokuty a penále) vysvetľuje ako nezáujem o miesto (rovnako, ako neprísť na zápis znamená nenastúpiť) a teda áno, prepadá ďalšiemu.
Čítaj podmienky, tam to má byť. Pravdepodobne to ale bude tak isto. Dva týždne sú naozaj dosť dlho, aby si mali právo myslieť, že si išla inde alebo na privát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Čítaj podmienky, tam to má byť. Pravdepodobne to ale bude tak isto. Dva týždne sú naozaj dosť dlho, aby si mali právo myslieť, že si išla inde alebo na privát.
takže si budeš asi musieť znova podať žiadosť.., ale najlepšie tam asi zavolať