pokiaľ by to bol predmet, ktorý ma naozaj zaujíma, tak nevidím dôvod tam prestať chodiť. náhodou. my máme super dekana. a u nás na fakulte sa vôbec nerieši oblečenie. (prečo by sa malo?!)
a keďže by som tam bola len jedna, tak by to bolo v akejsi priateľskejšej atmosfére, a ako poznám našu fakultu, tak by sa z toho priam vykľuli kredity zadarmo.
Ak by ma predmet zaujímal, brala by som to ako plus.
Samozrejme, že ak by ma nezaujímal, tak by to bolo horšie, lebo ľahšie sa dá skryť ked je tam viac ľudí a keby bola pozornosť upriamená len na mňa, bolo by psychicky dosť náročné predstierať, že ma daný predmet zaujíma.
U nas by sa taky premet ani neotvaral, ak by nan nebolo zapisanych dost ludi. Preto sa predbezny zaujem vzdy cim skor zistuje, aby sa rozhodlo, ci dane predmety budu, alebo nebudu otvorene.
Raz som si zapísal predmet, na ktorý boli spolu so mnou prihlásený štyria. Vyučujúca nám teda povedala, že nemá zmysel chodiť na cvičenia a prednášky. Mali sme si požičať skripta, prečítať ich a na konci semestra napísať a odprezentovať seminárnu prácu. Bol to predmet za päť kreditov, a bol som celkom dvakrát.
Už som zažila že som na prednášky/semináre chodila sama. Síce to neučil dekan ale myslím že dekan je tiež len človek a stačí ak sa k nemu študenti správajú ako k ostatným vyučujúcim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a keďže by som tam bola len jedna, tak by to bolo v akejsi priateľskejšej atmosfére, a ako poznám našu fakultu, tak by sa z toho priam vykľuli kredity zadarmo.
Určite by som zostal - myslím že človek to aj lepšie pochopí aj mu bude lepšie vysvetlené a určite rodinnejšia atmosféra
Samozrejme, že ak by ma nezaujímal, tak by to bolo horšie, lebo ľahšie sa dá skryť ked je tam viac ľudí a keby bola pozornosť upriamená len na mňa, bolo by psychicky dosť náročné predstierať, že ma daný predmet zaujíma.
Omg, ja som obycajny nahodny debil z ulice a on je dekan fakulty a venuje sa MNE, kurva jak sa mam spravat?
ale kazdopadne u nas prednasaju dost velke kapacity a kedze neviem ako vyzera dekan..tak by som mozno ani nevedela, ze mi prednasa