ja som chúďa dieťa, ktorého matke sa nechcelo variť, a tak si od 13 rokov muselo variť samé. ak sa nechcelo ani dieťatu, matka mu dala do ruky nanuk, čipsy alebo peniaze
fakt, keď tatino cestovával, doma sme nikdy nemali navarené. akonáhle telefonoval, že sa blíži domov, mamina stála už aj za hrncami.
ale keď som jej hovorila, že som hladná a chcem niečo poriadne, viete, čo mi povedala? že: "ZEC MNA!"
Moja mama vari veceru kazdy den okrem vikendu... v sobotu chodime ja a tato na nastevu k mojej babke ktora nas nikdy nenecha odist bez toho aby sme boli najedeni este na druhy den rano a v nedelu vecer chodime na mekac alebo do restiky ale nerobi mi problem ani si spravit nieco sam
mamina sa skoro každý deň pýta, že čo navariť nazajtra....a pritom som jedna zmála čo má rada sáčkové polievky...asi som nemala možnosť zatiaľ sa ich prepapať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nie úplne 100%, ale inak ma čakajú na stole na papieriku pokyny, že si mám čosi spraviť... prípadne, čo mám spraviť
fakt, keď tatino cestovával, doma sme nikdy nemali navarené. akonáhle telefonoval, že sa blíži domov, mamina stála už aj za hrncami.
ale keď som jej hovorila, že som hladná a chcem niečo poriadne, viete, čo mi povedala? že: "ZEC MNA!"
keď prichádzam domov tak raz za mesiac, tak to mamina navarí. väčšinou podľa mojich pokynov presne to, na čo mám chuť, čo sa na mňa tak teší.
ale potom počas zvyšku môjho pobytu už varím ja
takže sa neviem rozhodnúť, ktorá možnosť taká najvhodnejšia.