Už začínam stresovať a preto sa potrebujem vyventilovať na našom obľúbenom fóre téma je už aj ožutá, toľkokrát tu bola spomenutá, ale chcem, až to tu je tak pekne pokope k veci...
Chcela by som, aby sa tu vyjadrili ľudia, ktorí vedia ni
MT: dostala som z bio otazky cisto len o rastlinach povacsine o nizsich rastlinach....a z chemie prikaldov bolo dost,niektore otazky dost tazke,ja osobne som to nestihla-ale j asom pomalaaa
Ach nebe, ja mam v utorok MT a vo stvrtok BA... V MT som bola aj na pripravnych kurzoch ( neosvietilo ma teda nijako zazracne), hlasi sa tam 1600 ludi z kt. zoberu cca 120 ( yes, moje sance su mega vysoke) 1otazka =1 bod, body sa nestrhvaju .... BA , VRAJ sa tam ztrhavaju body za nespravne odpovede.... Na oboch fakultach je maaalicko casu na vypracovanie otazok ( po mojich vypoctoch mi to vyslo : 1otazka / 56 s, (54s)... takze tak...o Ostrave som nepocula nic, ale hlasim sa aj do Brna a Prahy , tam sa zdaju moje sance realnejsie ( az na fyzu ) ...vela stastia
v martine sa body za zlé odpovede nestrhávajú, v BA áno. a jak že málo času?? veď väčšina ľudí odtiaľ odchádzala aj hodinu/hodinu a pol pred koncom... O.o
Neviem ,podla mna 54 sekund/ otazka je dost malo,este ked mas rozny pocet odpovedi... napr. v porovnani s 3. LF UK alebo Brnom kde mas na otazku 2 minuty a pritom iba 1 moznost je spravna... ako nehovorim ze sa to neda stihnut ale pocitanie prikladov je urcite casovo narocnejsie ako oznacenie niektorrych priamych faktov...
@somslavka kazdy mal iny pocet, lebo sme mali ine testy. ja som mala aj v martine aj v BA niečo okolo 12 chemickych prikladov. ale niektori mohli mať viac, niektori aj menej.. podla toho ake stastie si mala, ked si si vytahovala obalku s testom z ruky tej tety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov