ja som mala typ Yamaha, ale tie su drahsie, no nemala som s nou za cely cas ani jeden jediny problem ale ako zaciatocnicke kludne postaci napr. aj toto : » www.muziker.sk/orchester/dycho...
A mimo temu - celkovo k hraniu na flaute by som povedala len tolko, ze je to nebezpecne spominat pred chlapcami, ze hras lebo vo vela pripadoch potom nasleduje akoze vtipna reakcia "ukaz ako ta naucili hrat na flaute, zahraj mi na flautu" a podobne narazky dufam,ze si obklopena normalnymi jedincami
@myrabelle práveže si chcem kúpiť lepšiu flautu, hrám už dosť dlho , a chcem sa posunúť niekde vyššie , odporúčali mi Yamahu 211, lenže ja ako laik v tomto , hm.. a myslím že normalni jedinci vymreli (dôkaz - niektoré fóra , takze poznám narážky typu "kedy mi zahras na mojej flaute" ale treba si obraňovat svoj nástroj ďakujem inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A mimo temu - celkovo k hraniu na flaute by som povedala len tolko, ze je to nebezpecne spominat pred chlapcami, ze hras lebo vo vela pripadoch potom nasleduje akoze vtipna reakcia "ukaz ako ta naucili hrat na flaute, zahraj mi na flautu" a podobne narazky dufam,ze si obklopena normalnymi jedincami