css štýl - na pozadie stránky hoď obrázok, a cez neho absolútne poziciovaný div, a do css štýlu mu hoď opacity: 0.7;
v IE to funguje až od verzie 7, ale to je detail, a celý obsah toho polopriesvitného divu bude tiež polopriesvitný, ale to je tiež detail, lebo pri nižších hodnotách priesvitnosti to nevadí.
btw, opacity znamená v podstate nepriehľadnosť, takže opacity: 1; je absolútne nepriehľadný, a opacity: 0; je neviditeľný (100% priehľadný)
@2 úprimne, nemám tušenia, čo si práve napísal, a to mám aj priesvitné pozadie, aj s pomocou toho "opacity" takže ak sa to slečne podľa toho podarí nastaviť, má môj obdiv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
v IE to funguje až od verzie 7, ale to je detail, a celý obsah toho polopriesvitného divu bude tiež polopriesvitný, ale to je tiež detail, lebo pri nižších hodnotách priesvitnosti to nevadí.
btw, opacity znamená v podstate nepriehľadnosť, takže opacity: 1; je absolútne nepriehľadný, a opacity: 0; je neviditeľný (100% priehľadný)
lebo toto pochopi len ten, ktory sa taku otazku nikdy nespyta..
no, mám toto, našiel by sa tu nejaký dobrodinec, ktorý by mi to prepísal? Lebo netuším, kam má ísť tá opacity
#mojawebka {background-color:silver; opacity: 0.7}
enjoy