ahojte takze chcem sa opytat ci zalezi na priemere znamok ked sa budem hlasit na Vs odbor psychlogia? este neviem presne kam urcite si dam viac skol a urcite medzi nimi bude aj Uk prosim vas nepotrebujem vediet, ze aky je to zly odbor, nech sa tam nehl
na univerzite komenského neberú do uvahy priemer vysvedčení, ani maturitu, tam sa robia len prijímačky na zaklade ktorych sa rozhodne či ťa zoberú alebo nie, čiže tam je jedno či budeš mať trojky alebo jednotky na vysvedčku.
a inak neviem na aké dalšie školy chceš isť, viem ešte o prešove a košiciach, v KE sa tiez robia skušky, a v PO sa berie na zaklade priemeru vysvedčení a maturity.
Podľa toho, kam sa chystáš, na niektorých školách berú do úvahy len známky zo strednej a na väčšine sú konečne(!) prijímačky zo psychológie...
Klikni si na portal VŠ, pozri si všetky školy, kde je psychológia a zistíš, kam ti to treba. Ja som nemala síce ani jednu trojku, ale nevzali ma na také školy, kde sa brali len známky A tak prijímačky nie sú až také ťažké, keď sa tomu človek trošku povenuje pred skúškou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a inak neviem na aké dalšie školy chceš isť, viem ešte o prešove a košiciach, v KE sa tiez robia skušky, a v PO sa berie na zaklade priemeru vysvedčení a maturity.
mozno ukf v nitre inak tie ostatne co si spominala nie, to je premna priliz daleko.. a diki pomohla si mi
Klikni si na portal VŠ, pozri si všetky školy, kde je psychológia a zistíš, kam ti to treba. Ja som nemala síce ani jednu trojku, ale nevzali ma na také školy, kde sa brali len známky A tak prijímačky nie sú až také ťažké, keď sa tomu človek trošku povenuje pred skúškou