rano sa zobudit vedla milovanej osoby. trosku by se sa pohrali v posteli... potom fantasticke ranajky. cely den iba nic nerobit, iba byt s tou osobou. ist s nou do tej najlepsej restiky v meste. potom by som sa s nou dlllho prechadzal po plazi, a pozeral s nou na zapad slnka. potom by sme mali uuuzasny sex... samozrejme, teplota vzduchu by mala byt tak okolo 28 C
Môj idealny den? Na vsetko sa vykaslat, zabudnut na vsetky problemy,starosti, ktore ma trapia, na nic nemysliet a cely ho prezit s milovanou osobou.
A realny, kedze chodim do skoly, tak skoro kazdy den som v skole do 17, pridem, najem sa a idem spat O tej 21 sa zobudim, idem von s mojim hafanom, niekedy aj s priatelmi a ked pridem ucim sa a potom som na nete.
priemerny: kedze chodim do skoly tak vstavam o pol 6 rano potom skola do pol 4/pol 5 pridem domov, pospim si asi do 6 potom net potom sa ucim max. hodinu a pol a potom zase net potom volam s mojou priatelkou asi do pol 1/1 a potom ide spat.. keby nebolo toho telefonatu tak nic moc
cau, hypofoblabla, hmmmm, tak ja uz priemerne dni nemam, na vyske to je nemozne ...aaale, momentalne mam take plesnive dni, lebo doma sa zo mna stava plísnacek, ucim sa, blednem z toho, brucho jak olovo, nervy v tahu, beznota v obdobi skuskovom
vselico by som si mohla povedat, co chcem v idealnom dni mat, nuz, ale ked raz clovek je chory, nema tisic zelani, ale iba jedno...ak by sa mi splnilo, svet by bol krajsi ako je teraz iba krasny pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A realny, kedze chodim do skoly, tak skoro kazdy den som v skole do 17, pridem, najem sa a idem spat O tej 21 sa zobudim, idem von s mojim hafanom, niekedy aj s priatelmi a ked pridem ucim sa a potom som na nete.
A cez vikend brigadujem a ked pridem tak spim
Fakt idealny zivot
mozno snad v insom obdobi budem vediet odpovedat
idealny: byt s mojou laskou a nic nerobit
vselico by som si mohla povedat, co chcem v idealnom dni mat, nuz, ale ked raz clovek je chory, nema tisic zelani, ale iba jedno...ak by sa mi splnilo, svet by bol krajsi ako je teraz iba krasny pre mna