ja viem,ze sa to k zenam velmi nehodi..preto ak zanadavam,tak to neznie vobec prirodzene ani pre mna samu..preto fakt len,ked to nechtiac,alebo mam zlu naladu
Tak dobre môžeš byť inteligentný aj nadávať...Ale vezmite si to takto...Predstavte si, že by ste si mali vybrať medzi dvoma ľuďmi...Obidvaja rovnako inteligentný...Jeden by nadával, druhý nie...Ktorého by ste si vybrali?
to či človek nadáva nemusí byť prejav inteligencie ... niekto nadáva ako žid a môže mať IQ 140 a niekto je sprostý jak tágo a nadávky pomaly ani nepozná ... nevravím, že je to vo väčšine prípadov ...
skoro vobec, silne slova fakt iba v kritickych situaciach, ked uz neviem kde mi hlava stoji a mam nervy, inak vobec..akurat take bezne ako do pekla, certa a pod...
@Marusenaaa čo majú nadávky spoločné s inteligenciou??
aj ja sa pýtam, poznám kopec ľudí čo majú alebo robia vysoké školy a sú vulgárni, dosť mi vadilo vyjadrenie jednej učiteľky ktorá to brala ako za nejaký druh demencie alebo čo, keď už tak by to mohlo spadať do nejakého druhu spoločenskej inteligencie, máme emočnú inteligenciu, inteligencia nie je kurva len jedna!! si to už uvedomte!! je to moc širokopásmové, na to aby niekto mohol len tak zhodnotiť človeka
Môže za to hlavne moja prijebaná práca, ktorú robím už 4 rok. Snažil som sa to niekoľkokrát obmedziť, ale keď v práci stretávate také množstvo kokotov, ako ja, tak sa sa s tým kurvafix bojuje dosť ťažko. Mám asi slabú vôľu, piče !
@blackknight - úplný súhlas, len u mňa nie kvôli práci,ale kvôli škole ale nemyslím si, že zato, že si rada schuti zahreším, som sprostejšia ako ostatní - s inteligenciou to nesúvisí
@marusenaaa to vobec nie je o intelignetcii, to ze niekto nadava neznamena ze je hlupy, nadavky su len skupiny pismen nespravne odsudennych spolocnostou.. Sak ja nie som hlupa teda myslim a tez napr, ked sa silno udriem proste musim nadavat a to vobec neni o inteligencii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
168 komentov
Ale tak ako kedy, ako kde a ako s kým. Ale nenadávam ako pohan. Skôr len keď sa to hodí
tak keď nadávaš tak si o tebe ľudia asi nemyslia že si nejaký inteligentný
aj ja sa pýtam, poznám kopec ľudí čo majú alebo robia vysoké školy a sú vulgárni, dosť mi vadilo vyjadrenie jednej učiteľky ktorá to brala ako za nejaký druh demencie alebo čo, keď už tak by to mohlo spadať do nejakého druhu spoločenskej inteligencie, máme emočnú inteligenciu, inteligencia nie je kurva len jedna!! si to už uvedomte!! je to moc širokopásmové, na to aby niekto mohol len tak zhodnotiť človeka
Videli ste seriál tráva ? Californication ? Black books?
Môže za to hlavne moja prijebaná práca, ktorú robím už 4 rok. Snažil som sa to niekoľkokrát obmedziť, ale keď v práci stretávate také množstvo kokotov, ako ja, tak sa sa s tým kurvafix bojuje dosť ťažko. Mám asi slabú vôľu, piče !
Ale dovolím si tvrdiť, že s inteligenciou to nemá nič spoločné.