Dnes markíza vyhodila článok, že podľa prieskumu ak by išiel Fico do druhého kola tak by v ňom prehral s Kiskom. Čo si myslíte o tom vy? Lebo komentáre sú tam väčšinou o tom, že Slováci sa konečne prebudili atď. Osobne v tom nevidím žiadne víťazstvo lebo
Hlavne to neberte tak, že sa chcem zastávať Fica, ak pôjde do druhého kola Kiska alebo Fico tak voliť nebudem ani jedného.
Obaja sú podnikatelia (hoci na papieroch už asi nie), záhadne sú najbohatší spomedzi kandidátov na prezidenta a záhadne sa im dáva najviac priestoru v médiách.
Taktiež je smutné, že Kiska vyhlasuje, že on si platí kampaň sám a neplatia mu ju občania. Čo je tiež viac než zavádzajúce. Lebo asi by nemal tie peniaze keby si ľudia od neho nebrali pôžičky.
A najsmutnejšie je, že v posledných pár dňoch je Kiskov najväčší problém ako možného budúceho prezidenta to, že Fico má nejakých ,,ľudí" na nete, ktorí robia jeho kampaň a ho prezentujú v najlepšom svetle. Toto má byť problém čo by mal riešiť budúci prezident? Myslím, že ak niekto nemá rád Fica tak ho na nete nikto anonymný nepresvedčí o opaku.
fico je pravnik a nie podnikatel, Kiskove "bohatstvo" vobec nie je zahada, vsetci vediaco robi/robil a ked niekto zaraba vzdy tie peniaze idu od niekoho. to by mu asi museli bankovky z neba padat aby si nemohol povedat ze peniaze mu nedali obcania. nemam pocit ze kiskovi by sa davalo najviac priestoru, aj ked media uz vybrali v podstate tych "najdolezitejsich" kandidatov, je tam aj prochazka, mezenska, knazko...
vidim ze ty budes jedne z tych co sa budu snazit hladat nieco zle na vsetko co kiska spravi. ako ked vyhlasil v online rozhovore ze prezidentsky plat bude davat hned na charitu cely a v diskusii hned prispevok "tak tych par tisic co bude mat ako plat si rovno moze nechat, to nie je hrdinstvo dat na charitu taku almuznu"
ach boze normalne ma niekedy boli citat diskusie
@kittyboo almužna???!! To ktorý pipík napísal. Veď je to nejakých 8kilo. Keď vyhorela Krásna Hôrka, Gašparko im dal 3000€, že na, podporím vás, aby ste nepovedali.
@jancek no ved jasneze to neni almuzna ja som tiez vtedy nechapala z toho ale tu uz sa clovek nijak nezavdaci. pri tom aj tych 8 tisic mu je zbytocnych kedze ma vsetko kvazi zadarmo
tak ten čo dával ten príspevok súhlasím, že je trkvas. Isto je prospešnejšie dávať ten plat na charitu ako by si ju mal nechávať človek, ktorý je už tak či tak ,,za vodou" ak to tak môžem povedať.
Len ja osobne by som od človeka, ktorý je najvážnejší kandidát na post prezidenta čakal to, že bude riešiť problémy, ktoré trápia Slovensko a nebude riešiť úplne drobnosti, dokonca by som povedal, že nepodstatné veci pre občanov.
@vilinkenneth
s tým aj celkom súhlasím ale ak toto má byť dôvod prečo voliť Kisku tak by som netvrdil ako veľa ľudí, že konečne Slováci dostávajú rozum
@p01nt ano a ako sa z postu prezidenta daju riesit problemy slovenska prosim ta ? nemyl si nasho prezidenta s obamom, ten nas ma sice pravomoci ale rozhodne nie take ktore by nejak zasadne pomohli Slovensku. (ale som si ista ze taky fico ako prezident by aj tie vedel sikovne vyuzit vo svoj prospech)
neviem preoc sa tak velmi sustredis na hejt proti kiskovi, ja ho volit nebudem ale aj tak mi pride ze zbytocne tu konspirujes a vytvaras nepravdy.
@boloabude ti ludia boli zrejme svojpravni a sami za seba sa rozhodovali ci sa na to daju alebo nie. to ako keby ides obvinovat banku za to ze ty nemas na splatku za dom.
@boloabude ty si asi jeden z tých, čo by chcel mať všetko zadarmo že? Nikto tých ľudí nenútil, aby si kupovali veci na splátky. Mohli mesiace čakať, kým by si nasporili na ten televízor a Kiska im ho umožnil kúpiť hneď. Neviem aké mal on úroky, ale čo som čítal rôzne diskusie, tak to bolo rozhodne menej ako od ozajstných úžerníkov (banky). Nie som jeho volič, ale niektorí ľudia rozhodne nechápu isté veci.
@boloabude Strc si hlavu do piesku a nevytahuj ju 10 minut... nechapem, ako mozes takto rozmyslat. Ked je niekto hlupak a podpise si 5 zmluv, ktore nestiha splacat, je to len jeho problem...
Okej, musim ist prec z tejto diskusie, lebo sa znovu rozculim Nevravim, ze by hocikto mal Kisku volit, ale aspon na zaklade nejakych normalnych argumentov, nie takychto hluposti.
to ti dám za pravdu, že nemá nejaké extra veľké právomoci,,, ale záleží na ňom napr. vymenovanie generálneho prokurátora, viď nášho súčasného prezidenta ako pár rokov z toho robil paródiu,,,, taktiež minimálne môže tvoriť verejnú mienku rôznymi diskusiami, nakoľko môže schvaľovať zákony, dávať k nim výhrady, násobiť to môže tým, že ak má nejakú stranu z opozície môže sa jeho hlas znásobiť a zvýšiť si preferencie svojej strany do budúcich parlamentných volieb....
okej, priznávam, že je to kus hejtovanie z mojej strany,,, ale rozhodne by si tam zaslúžil miesto iný kandidát ako ďalší podnikateľ, ktorý ani neviem čo vlastne chce spraviť pre Slovensko....
tak to je dosť dobrý blud čo si napísal,,, lebo quatro a triangel nepatria ani zďaleka do tej skupiny ako je napr. provident,,, hoci sú ich úroky väčšie ako majú banky, ale dá sa s nimi ľahšie dohodnúť ako s inými nebankovkami,,,,
@kittyboo samozrejme ze clovek sa rozhoduje sam za seba. Ja som len narazal na praktiky nebankoviek a v tomto pripade na Kisku.
Je ironia ze clovek ktory znicil tisicky rodin je zakladatelom dobreho aniela.
To je typická vlastnosť Slovákov. Ak je niekto úspešný a podnikateľ tak už je zlý. Slováci sú zakomplexovaný národ, ktorí len závidí úspešným ľudom. Nevidím nič zle na tom voliť Kisku, ktorý bol úspešný podnikateľ a nič nemusel tunelovať. Naopak veľa prispieval na charitu....
k prieskumu myslim si že je určite dosť prehnany neobjektivny a zavadzajúci, ale myslím a teda dúfam že Kiska naozaj zviťazi....podla mňa si celkom dobre rozvrhol kampaň a postupne sa jeho vplyv na ľudí bude iba zvyšovať....
odkedy oznámil Fico, že ide kandidovať sa o politiku svojim spôsobom odmietam zaujímať. naopak vyberám pohrebný veniec pre Slovensko, lebo tak nejak neverím, že Slováci budú schopní si zvoliť niekoho normálneho a Fico má veľké šance v tomto Kocúrkove vyhrať. ale nesúhlasím, že je neschopný, naopak je to iniciatívny blbec a to je horšie, ako niekto neschopný...
a stejnak vyhrá Fico, lebo polovica inteligentnejšieho národa voliť nepôjde a Fico rozda na Luniku zas dáke žehličky a dostane hlasy našich spluobčanov, tak to dopadne.
mne je to fuk nepoznam ziadneho Kisku ani nikoho s kandidatov teda este Knazka ano no a netusim kto co akoze urobi pre ludi alebo co ? na stv som pozeral 3 krat tie rozhovory s kandidatmi a seci slubovali ze ked ich zvolime tak bude vsetko ako ma byt ze budeme zit ako v raji no tak teraz si mam akoze vybrat ? ja ani jedneho nepoznam osobne a netusim ci aspon jeden z nich chce naozaj nieco dobre urobit tak netusim naco by som mal niekoho volit
@boloabude ono sa lahko povie, ze 50% uroky. Lenze on daval bezne uroky v tomto segmente. Jednoducho banka ked niekomu pozicia, tak si overuje ci je niekto schopny splacat a ak nie je, jednoducho nepozicia. Kiska poziciaval prakticky vsetkym a preto mal ovela vacsie riziko, ze pride o svoje peniaze (cize dlznik nebude schopny splacat dlh) preto sa toto riziko muselo odrazit i na vyskach urokov a je to tak vsade, nie len u Kisku.
ja vidim najvacsi problem v tom ze ak fico nasadne na celo exekutivy(aj ked slovensky prezident nepatri medzi najsilnejsich v europe, ma urcitu pravomoc nad zakonodarstvom), smer bude spolu s KDH mat ustavnu vacsinu na zmenu ustavy a este k tomu je i harabin na cele sudnictva...prosim pekne ficoland ako vysity...a sam fico sa jasne vyjadril: ze nenecha prejst ani jeden jediny opozicny navrh.... ja budem volit hocikoho len nie fica
Ak sa dostane Fico s Kiskom do 2 kola - Fico jednoznačne zvíťazí... Je to pre neho najvhodnejší súper - najmä čo sa týka diskusií, atď. Kiska nemá šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ak nevidis ziaden rozdiel... uff... tak nam to nejak odovodni, v com su si taki podobni. Tomuto nazoru uz naozaj nerozumiem...
Obaja sú podnikatelia (hoci na papieroch už asi nie), záhadne sú najbohatší spomedzi kandidátov na prezidenta a záhadne sa im dáva najviac priestoru v médiách.
Taktiež je smutné, že Kiska vyhlasuje, že on si platí kampaň sám a neplatia mu ju občania. Čo je tiež viac než zavádzajúce. Lebo asi by nemal tie peniaze keby si ľudia od neho nebrali pôžičky.
A najsmutnejšie je, že v posledných pár dňoch je Kiskov najväčší problém ako možného budúceho prezidenta to, že Fico má nejakých ,,ľudí" na nete, ktorí robia jeho kampaň a ho prezentujú v najlepšom svetle. Toto má byť problém čo by mal riešiť budúci prezident? Myslím, že ak niekto nemá rád Fica tak ho na nete nikto anonymný nepresvedčí o opaku.
vidim ze ty budes jedne z tych co sa budu snazit hladat nieco zle na vsetko co kiska spravi. ako ked vyhlasil v online rozhovore ze prezidentsky plat bude davat hned na charitu cely a v diskusii hned prispevok "tak tych par tisic co bude mat ako plat si rovno moze nechat, to nie je hrdinstvo dat na charitu taku almuznu"
ach boze normalne ma niekedy boli citat diskusie
tak ten čo dával ten príspevok súhlasím, že je trkvas. Isto je prospešnejšie dávať ten plat na charitu ako by si ju mal nechávať človek, ktorý je už tak či tak ,,za vodou" ak to tak môžem povedať.
Len ja osobne by som od človeka, ktorý je najvážnejší kandidát na post prezidenta čakal to, že bude riešiť problémy, ktoré trápia Slovensko a nebude riešiť úplne drobnosti, dokonca by som povedal, že nepodstatné veci pre občanov.
s tým aj celkom súhlasím ale ak toto má byť dôvod prečo voliť Kisku tak by som netvrdil ako veľa ľudí, že konečne Slováci dostávajú rozum
neviem preoc sa tak velmi sustredis na hejt proti kiskovi, ja ho volit nebudem ale aj tak mi pride ze zbytocne tu konspirujes a vytvaras nepravdy.
Okej, musim ist prec z tejto diskusie, lebo sa znovu rozculim Nevravim, ze by hocikto mal Kisku volit, ale aspon na zaklade nejakych normalnych argumentov, nie takychto hluposti.
okej, priznávam, že je to kus hejtovanie z mojej strany,,, ale rozhodne by si tam zaslúžil miesto iný kandidát ako ďalší podnikateľ, ktorý ani neviem čo vlastne chce spraviť pre Slovensko....
a aké nepravdy máš na mysli???
tak to je dosť dobrý blud čo si napísal,,, lebo quatro a triangel nepatria ani zďaleka do tej skupiny ako je napr. provident,,, hoci sú ich úroky väčšie ako majú banky, ale dá sa s nimi ľahšie dohodnúť ako s inými nebankovkami,,,,
Je ironia ze clovek ktory znicil tisicky rodin je zakladatelom dobreho aniela.
@Fragile. nemas predstavu ako su zmluvne podmienky stanovene ze aj pravnici maju problem sa v tom vyznat.
k prieskumu myslim si že je určite dosť prehnany neobjektivny a zavadzajúci, ale myslím a teda dúfam že Kiska naozaj zviťazi....podla mňa si celkom dobre rozvrhol kampaň a postupne sa jeho vplyv na ľudí bude iba zvyšovať....
Pre ostatných odporúčam » antikiska.sk/...
Osobne je pre mňa Kiska zatial najidealnejši kandidát na prezidenta akeho táto krajina mala, bola by obrovska škoda keby ho ludia nezvolili...
@patuskoo hlavne ze aj ty si ho v @11 napisal cize umri