PRIESKUM: Podľa preferencií v máji na čele Smer-SD so 47,1 percenta
Bratislava 31. mája (TASR) - Podľa májového prieskumu Agentúry FOCUS by parlamentné voľby vyhrala strana Smer-SD so ziskom 47,1 percenta hlasov. Nasledujú strany SDKÚ-DS 12,2 %, KDH 9,5 %, SNS 8,1 %, Most-Híd 6,1 %, SaS 5,2 %, SMK 4,7 %, ĽS–HZDS 3,4 %, KS
cítim, že sa blíži veľké víťazstvo ....a konečne sa prestane s ožobračovaním nášho národa .... mikloš, sulík, mihal ....na ostrov a potom tam zhodiť napalm ...
chvala bohu - aj ja by som volila smer bo toto čo sa tu deje : zdražovanie, predaj teplární, rušenie nemocníc vlakov , 20% DPH a iné pičoviny ...... fasa :/
ficko sa nepochybne nevie dočkať, kedy rozhádže peniaze, ktoré SDKU teraz horko ťažko šetrí. A potom bude zasa za frajera ako sa počas jeho vlády máme dobre. Samozrejme na na dlh
@semhamforas ...sdku ? ...horko tazko ? .... sdku setri peniaze sposobom ze ich berie ludom ...., a aj ked si do svojej kešene mastia aj modrí aj červení ....ficovi aspon zalezi na tom aby ludia mohli v ramci moznosti slusne zit ...
@crashhp ...ked myslis v 2 sv tak to ze bol hitler padli na hlavu s tym nezrobis nic ...a ze sa chce ujebovat do celeho sveta ..co sa mu stalo osudnym ... ale na druhejs strane je pravda , ze samotni nemci sa v pociatocnych rokoch vojny vobec nemali zle .... ked si narazal na to ze tu mozno bude vladnut jedna strana ..no a co ...v nasom priestore nie je mozne aby sa zo slovenska stala kuba alebo severna korea ...hoci by tu vladla len jedna strana
@strommen2428 ficovi v prvom rade záležalo aby vládol aj druhý krát. Áno berú ľuďom. Z iných zdrojov neni príliš odkiaľ brať. Za fica bolo sice lepšie ale čo z toho? To sme žili na dlh. Ja si tiež môžem teraz požičať kopu peňazí, kúpiť si nové auto a byt a mať sa ako veľký boháč. No je mi to na hovno keď raz tie peniaze budem musieť splatiť. A očividne na taký štýl života financie nemám keď si musím na taký luxus požičať. Tak sa radšej uskromnim a budem žiť skromnejšie no stále dobre. Lebo logicky. Ak by som tak žil dlho, mal by som sa neskôr sakra zle. A to je presne fico. Ak by toľko nerozhadzoval. Mohli sme sa momentálne mať lepšie
Mozno to zakladatel tejto diskusie berie dost radikalne ale suhlasim s nim lebo kkti co su tam teraz nas o chvilu zderu z koze ked nas Fico alebo niekto iny nezachrani
@strommen2428 "ficovi aspon zalezi na tom aby ludia mohli v ramci moznosti slusne zit" ... made my day velmi by ma zaujimalo, co pre teba, konkretneho cloveka fico take dobre spravil..lebo mne iba dojebava zivot, tak ma to zaujima
@torpedo08 "ked nas Fico alebo niekto iny nezachrani" to je tiez celkom pekny joke
prieskumy verejnej mienky maju aku-taku toleranciu, ale aj tak je to podla mna dost zle.
@zemiak42 ...konkretne pre mna nic , no nezavadzal ziadne poplatky v nemocniciach , nerusis oddelenia o co sa zachvilu podla toho co citat, vidim a pocujem bude snazit tato vlada ..., no v prvom rade ma nezdiera ....
@strommen2428 jasne , ze musia zavadzat poplatky vsade , ked smer rozjebal vsetky prachy , smer nie je strana , smer je akciova spolocnost pre svojich sponzorov SMER a.s. , Siroky , Vahostav , JandT ( nejde mi ten znak ) , rozkradli viac penazi ako vsetci ostatni dohromady... a btw aj keby tu bola neviem aka uzasna strana s uvedomelými ludmi vo vedeni , vlada jednej strany je samovrazda a vzdy bude ...
@strommen2428 Zrušili pohotovosti, v KE zrušili vojenskú nemocnicu ktorá bola na veľmi vysokej úrovni...to len také príklady čo ma tak v prvom momente napadli. Máš slabú pamäť.
Štátny systém zdiera ľudí odjakživa. Na jeho chod ide dobrá polovica príjmov priemerného človeka. Žitie na dlh je ako pílenie si konára pod vlastným zadkom. Takí Gréci,Španieli, Portugalci o tom vedia svoje. Žiť v krajine ktorá nieje najbohatšia na svete dokážem ale nie v krajine kde si žijeme nad svoje možnosti pretože raz na to doplatíme.
dufam, ze sa ten tvoj sen stane co najskor skutocnostou... kazdy len, ze musime mysliet na buduce generacie, zrazu aki ohladuplni, je mi jedno, ako tu budu zit buduce generacie, je to ich problem a nemyslim si, ze aj pre vas je to take podstatne, ako sa tvarite vsetci... ja uz len cakam na buduce volby, nech tito chujovia idu do riti, nesetria, rozkradaju a saskuju...
@farfala dakujem , neprosim , ak vyhraju a budu mat vacsinu tak to bude rozvrat statu , brutalna korupcia , rozkradanie , uplne dno , budu si robit co chcu ... ako ten sexualny Org(b)án v madarsku .
Úplne stačí, ak sa z nás pri vláde jednej strany stane Maďarsko
A myslím, že ani bývalé Slovensko, hoci tie strany boli tri, nebolo zrovna výhra
Inak, keď treba šetriť, lebo Fico minul, čo mohol, štát nerozdáva toľko peňazí ľuďom, prípadne privatizuje podniky ... Presne toto sa snaží robiť vláda (hoci sa mi nezdá, že extra úspešne, ale na rozdiel od Fica aspoň nejako) ...
Máš pre nich nejaké iné riešenia, aby nemuseli "ožobračovať ľudí", napríklad nejaké rady, čo spraviť, aby im peniaze do rozpočtu začali pršať z neba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Každopádne, ak sa blíži k pravde, tak je to smutné.
A ináč @2
Mna to uz netrapi
inač @2
a udivuje ma ze trapas v podobe sas ma nad 5%
joke? či?
@torpedo08 "ked nas Fico alebo niekto iny nezachrani" to je tiez celkom pekny joke
prieskumy verejnej mienky maju aku-taku toleranciu, ale aj tak je to podla mna dost zle.
Štátny systém zdiera ľudí odjakživa. Na jeho chod ide dobrá polovica príjmov priemerného človeka. Žitie na dlh je ako pílenie si konára pod vlastným zadkom. Takí Gréci,Španieli, Portugalci o tom vedia svoje. Žiť v krajine ktorá nieje najbohatšia na svete dokážem ale nie v krajine kde si žijeme nad svoje možnosti pretože raz na to doplatíme.
DPH 20% sa ti zdá primalá, tak by si volila SMER, hej?
Máš aspoň minimálne tušenie, prečo bola tá DPH zvýšená?
Úplne stačí, ak sa z nás pri vláde jednej strany stane Maďarsko
A myslím, že ani bývalé Slovensko, hoci tie strany boli tri, nebolo zrovna výhra
Inak, keď treba šetriť, lebo Fico minul, čo mohol, štát nerozdáva toľko peňazí ľuďom, prípadne privatizuje podniky ... Presne toto sa snaží robiť vláda (hoci sa mi nezdá, že extra úspešne, ale na rozdiel od Fica aspoň nejako) ...
Máš pre nich nejaké iné riešenia, aby nemuseli "ožobračovať ľudí", napríklad nejaké rady, čo spraviť, aby im peniaze do rozpočtu začali pršať z neba?
@tikalok ty vieš písať a čítať ?
@interrupcio choď za Leelou tá ťa nakope do gulí lol
@baggy kkt aspoň mám ty máš tak úiču akurát..