@2 tak z tohoto vznikla aj verzia pre mňa od spolužiakov... ale bola dosť odveci.. nejdem to sem písať... radšej... ale šak sranda musí byť... keby to nespievali cez fyziku že:
natrápnejšia - vedú reklamy na Perwoll, Schaumu a Vanish
najviac na nervy lezúca - Christová na Sensodyne, a keď Heidi Klum robila reklamu na Schwarzkopf alebo čo to bolo...bola na stacionárnom bicykli, úsmev asi na 10 prstov a "môj účes stále držíí"
najdlhšie bežiaca - asi na Kofolu zlaté prasiatko a všetky tie vianočné
najviac odveci - jedna na MTV keď surikata vysvetľuje pozitíva životnej pôžičky
jedine reklamy co znesiem su mozno od kofoly, coca coly a od axe..potom este sem tam daka, ale inak nezýnasam vsetky tie na cistiace prostriedky a podobne hovadiny..
@cortes presne tu milujem! tie korytnacky su take chutne.a este je zlata ta na trofej fifa! mam rada tu pesnicku! neznasam toho maleho vietnamca co je na zachode a fuuuj to smrdi! je to divne! :/ a najdlhsie beziaca? "nie nie ja nemusim ja uz ho vidim jeeee jeee" bez toho by som nemala vianoce!
nenavidim vsetky reklamy v ktorych sa spieva, alebo neake vysmiate "zeny v domacnosti" chvalia nieco co v zivote nepouzili a v podstate vsetky v ktorych sa priamo prechvaluje dany produkt...
a pacia sa mi napr taketo
do poslednych par sekund clovek nevie o co vlasne ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
z hentoho som od nervov skoro do okien kusala celú zimu!
Hrozne sa mi ľúbia reklamy Don"t judge too quickly - we won"t.
Zo našich chtiac-nechtiac priznávam, že kofolovská - v Československu chýba láska.
najobľúbenejšia:
najvtipnejšia:
Tvoja druhá veta odporuje nielen samej sebe, ale aj obom ďalším, na ktoré poukazuje Či?
a ešte túto mám rád.
najviac na nervy lezúca - Christová na Sensodyne, a keď Heidi Klum robila reklamu na Schwarzkopf alebo čo to bolo...bola na stacionárnom bicykli, úsmev asi na 10 prstov a "môj účes stále držíí"
najdlhšie bežiaca - asi na Kofolu zlaté prasiatko a všetky tie vianočné
najviac odveci - jedna na MTV keď surikata vysvetľuje pozitíva životnej pôžičky
a neznasam vsetky predvolebne spoty.......
a este neznasam axe reklamy
ale nenasla som to po slovensky
mne sa celkom páči táto práve preto že na prac. prášky bývajú otrasné
a nemám rada reklamy na T-mobile.. nudne dlhe a o tom istom stále..
páčila sa mi táto Globtelová. a vlastne všetky ostatné.
a túto som mal najradšej kvôli pesničke.
a pacia sa mi napr taketo
do poslednych par sekund clovek nevie o co vlasne ide
A najhoršie sú reklamy na pracie prášky a na Bref *ROFL*
neviem ju najst, ale tota co žena pripravu salat a s takým debilným usmevom rozprava: "nakrajame mrkvičku, šalatik..."
a este tato:
a najkrajsia:
alebo este sa mi paci ta s tými korytnackami na o2
najvtipnejšia:
najobľúbenejšia:
najdlhšie v TV sa održana: