Zdravim, som uz na dochodku, ale chcem si trochu privyrobit, a mam k dispozicii jeden priestor pod panelakom, doteraz tam bol malinky obchodik, ktory skoncil, viete mi poradit, ako by som ho mohol vyuzit, tak aby som za to mal nejake peniazky?
Ja som na podnikatelskom plane mala obchod s muffinmi v blizkosti skoly
Ale podla mojich vypoctov by som aj tak skrachovala...
ak ten priestor nie je az tak maly dal by sa mozno vyuzit na nejake volnocasove aktivity, mozno nejaka tvoriva dielna pre vsetky vekove kategorie... Mohli by tam rodicia vziat deti a nieco vyrabat alebo starsi ludia by tam len tak mohli travit cas... Ale na tom by sa moc nezarobilo
Sprav si nejaku obchodik, pripadne ak su tie priestory mensie, tak to skus ponuknut ako Parcelshop, teraz sa rozbiehaju Parcelshopy v DHL tam by ti tiez mohlo nieco "kapnout" , alebo skus z toho spravit mini fitko, alebo hocico www.parcelshopy.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale podla mojich vypoctov by som aj tak skrachovala...
ak ten priestor nie je az tak maly dal by sa mozno vyuzit na nejake volnocasove aktivity, mozno nejaka tvoriva dielna pre vsetky vekove kategorie... Mohli by tam rodicia vziat deti a nieco vyrabat alebo starsi ludia by tam len tak mohli travit cas... Ale na tom by sa moc nezarobilo