Ahojte, prosím vás, tí, ktorí ste sa hlásili na túto fakultu, prišiel vám už definitívny list o prijatí? Lebo mne ešte nie a začínam mať dosť obavy...Maturitné vysvedčenie som posielala na začiatku mesiaca a stále nič. Skoro všetkým kamarátom už prišiel l
@vengefulgift veď to, už mi napadla aj možnosť, že im neprišlo maturitné vysvedčko a ma neprijmu ale toto ma upokojilo celkom, keď ostatní tiež nič ale mohli by to posielať rýchlejšie
Ešte počkaj, ale ak by to trvalo dlho, skús zavolať na študijné oddelenie.
Mne sa napr. stalo, že mi zle odpísali známky z vysvedčenia a automaticky ma vyradili - musela by som robiť prijímačky aj keď som mala samé jednotky (ale nakoniec ma vzali bez nich).
@canadaeh ja som si dávala na biológiu ale nejdem tam a ani ma tam neprijali pretože som nešla ani na prijimačky (prijali ma už inam) ale papier mi už prišiel
A ešte ako je možne že na tom papieri je napísané že podmienečne prijatá a ďalšom že "podmienečne prijatá" znamená že mám poslať do 5. septembra maturitné vysvedčenie, keď som ho posielala už predtým? >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mne sa napr. stalo, že mi zle odpísali známky z vysvedčenia a automaticky ma vyradili - musela by som robiť prijímačky aj keď som mala samé jednotky (ale nakoniec ma vzali bez nich).
Mne prišlo práve dnes a aj kamarátke, ale neboj, určite ti príde v najbližších dňoch.
Myslite ze s 1,3 ma vezmu bez prijmačiek na odbor medicinska biológia? trojku som nikdy nemala