Čaute.Študuje niekto na prírodovedeckej fakulte na týchto odboroch?Chcem sa spýtať,že či je pravda,že ak tam berú na základe stredoškolského priemeru(čo je dosť na...)či má možnosť dostať sa tam človek aj s hroznými známkami,ktorý sa aktuálne doučuje potr
@cjubou Ved to je ten problém ((( že bola u mňa postupka 3,2,1 a z maturity 2..avšak minulý rok vzali na geoinformatiku či čo to bolo jednu známu a ona mala 4.Tak ja som už z toho jeleň
pokial viem, tak nemozu brat len na zaklade znamok naberu vela hentych s tym uzasnym priemerom,a le potom su aj prijimacky, kde mozes dokazat, ze znamky nic neznamenaju
@hugoboss04 ja si to mysliet mozem, ale co pisu oni od toho sa to moze lisit ale ano, ruku do ohna ti za to nedam, ale podla mna prijimacky urcite su. ved si zisti podmienky prijatia!! ak chces ist na VS, tak to musis zvladnut!
najprv som si myslela, ze ty chces prijimacky, lebo pises, ze sa doucas potrebne veci. ale ty sa tam asi chces dostat bez prjimacok so zlymi znamkami. cize zabudni, ze by zjemnili kriteria... to jedine, ze by sa prihlasilo 5,5 ludi a tak si isch zoberu. to, ze sa doucas je im prd platne, ked si to nemozu overit na prijimackych.
@feichang Nie ja to myslím tak,že sa učím na prijímačky,ale som z toho jeleň,že čo tam píšu.lebo píšu,že aj bez prijímačok,ale potom niečo aj za prijímačky.
2) 15 podla prijimacok = test z predmetov chémia a biológia (teda mali by sa zmestit do tych 30 ludi celkovo, ale to asi zalezi od nalady prijimajucich
Ak mas na koncorocnych vysvedceniach 1.-3. roc. + polrocne zo 4. roc.z chemie, fyziky, biologie horsiu znamku ako 2 -> ides na prijimacky. bod 2)
Tie pocty su orientacne... je to na nich, kolko nakoniec prijmu, mozno 28, mozno 34... zavisi to od vysledkov na skuskach. Napr. ked uz "prijali" 28 ludi a este teda mozu zobrat tych dvoch, ale na prijimackach mali napr. traja rovnaky pocet bodov, tak ich prijimu, aj ked je to nad limit.
Potom po prijimackych zistis ako velmi pruzne su tie pravidla.... jeden rok, tak druhy onak.. Ale toto je nejaka kostra, kt. sa drzia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
z profilových predmetov nesmieš mať horšiu známku ako 2 aby ťa prijali
až teraz som si prečítal poriadne, že to bolo v kritériách prijímania bez skúšok
najprv som si myslela, ze ty chces prijimacky, lebo pises, ze sa doucas potrebne veci. ale ty sa tam asi chces dostat bez prjimacok so zlymi znamkami. cize zabudni, ze by zjemnili kriteria... to jedine, ze by sa prihlasilo 5,5 ludi a tak si isch zoberu. to, ze sa doucas je im prd platne, ked si to nemozu overit na prijimackych.
Biochemia:
Ak sa prihlasi viac ako 30 ludi.. ide sa:
1) 15 zoberu podla znamok a Sociek...
2) 15 podla prijimacok = test z predmetov chémia a biológia (teda mali by sa zmestit do tych 30 ludi celkovo, ale to asi zalezi od nalady prijimajucich
Ak mas na koncorocnych vysvedceniach 1.-3. roc. + polrocne zo 4. roc.z chemie, fyziky, biologie horsiu znamku ako 2 -> ides na prijimacky. bod 2)
Tie pocty su orientacne... je to na nich, kolko nakoniec prijmu, mozno 28, mozno 34... zavisi to od vysledkov na skuskach. Napr. ked uz "prijali" 28 ludi a este teda mozu zobrat tych dvoch, ale na prijimackach mali napr. traja rovnaky pocet bodov, tak ich prijimu, aj ked je to nad limit.
Potom po prijimackych zistis ako velmi pruzne su tie pravidla.... jeden rok, tak druhy onak.. Ale toto je nejaka kostra, kt. sa drzia.