Ahojte,
v tomto ak. roku by som si chcela dať prihlášku na Prif UK- odbor medicínska biológia. Študijný priemer mám 1,3; z bio,che a fyz som nikdy nemala horšiu známku ako 2. Myslíte že je šanca aby ma prijali bez príjmačiek, aka tam byva hranica?
čo viem, tak zobrali všetkých čo sa hlásili a ešte aj dali druhé kolo v auguste, lebo nebola naplnená kapacita.. ale teraz si nie som na 100% istá, či to bol presne tento obor, ale myslím, že áno
priemer majú do 1,2 podľa stránky (zdá sa mi) , ale tiež si nemyslím, že by sa ten odbor nejako veľmi zaplnil, nakoľko jeho využitie v praxi, je len veľmi ťažko predstaviteľné ale viem, že veľa ľudí si to dáva ako istotu v prípade neprijatia na medicínu, rovnako ako ja, takže veľa ľudí im odpadne ešte aj po prijimačkách z medicíny
@pinka102 Ahoj , takže ja som tam študentkou prvého ročníka. Čo sa týka prijímačiek, to čo sa hovorí , že nás bolo málo a že muselo robiť druhé kolo v auguste je nehorázna blbosť . Hlásilo sa nás okolo 400 a mali zobrať 30 ľudí no je nás 42. A čo sa týka priemeru tak brali cca do 1,15 bez prijímačiek.
Plus náš garant očakáva ešte viac prihlášok ako minulý rok , čiže si myslím že ten priemer sa ešte sprísni.
@dada181 Ahoj, čo sa týka uplatnenia tak stačí iba sledovať čo sa deje na Slovensku a vo svete. Otvorili sa tri vedecké a biomedicínske parky dve v BA a jedno v MT takže uplatnenie je určite. No treba rátať aj s tým že táto škola nie ja naozaj ľahká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Plus náš garant očakáva ešte viac prihlášok ako minulý rok , čiže si myslím že ten priemer sa ešte sprísni.