zdravim. potrebujem sa spytat jednu velmi dolezitu vec, ak si davam prihlasku cez UCAS a potrebujem si spravit test IELTS tak musim mat uz test spraveny do deadlinu UCAS t.j. 15.1. 2014?
No bolo by lepšie, ak by si ho už mal, ale ak to nestíhaš, tak ťa aj tak môžu prijať pod podmienkou, že do napr. konca júna spravíš IELTS na tú ich požadovanú hodnotu. A rovnako to býva s maturitou. Každopádne odporúčam napísať tam čo najskôr mail.
A kam sa hlásiš?
@vert1go Pekne, tak nech ti to výjde. O Edinburgu viem akurát tak to, že je to vážne dobrá univerzita a študuje tam dosť Slovákov. Ja si dávam na London Metropolitan a Aston Universty v Birminghame. Koľko chcú IELTS do Edinburgu na tvoj odbor?
@kofolavsrdci a co by si ty chcela studovat? ja chcem ist studovat asi business management ale tam asi pravdepodobne budem potrebovat matematiku(nevies o tom viac?) no na LSE chcu IELTS min 7.0 takze ja idem jednoznacne s cielom 7.0 alebo 7.5
@vert1go Ja by som rada šla na psychológiu, prípadne kombinovaná s anglickým jazykom. No na manažment ti asi tú matiku bude treba, ale oni to v Anglicku požadujú často. Ja si napríklad maturujem zo psychológie a z matematiky, lebo mám v požiadavkách "at least two sciences, including mathematics and psychology as sciences" a nechce sa mi zbytočne učiť biológiu. Ale matika je v pohode. Ak nerátame písomnú časť, tak je to jedna z najľahších maturít. Tak to majú celkom vysoko laťku nastavenú. Na môj odbor chce väčšina univerzít takých 6.0 maximálne 6.5.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A kam sa hlásiš?