Help. Podávam si e-prihlášku na FSS aj ESF a v kolónke "Příjímací zkouška" je na výber medzi SCIO a TSP. Správne chápem, že si musím vybrať len jednu z možností? SCIO by som chcel skúsiť, ale čo ak to do***em? To už sa potom nedá zmeniť na TSP?
Tie scio sú take drahé? ja sa v nich nevyznám, keďže ich našťastie robiť nemusím, ale viem, že sa dajú opakovať tak teda good luck, nech vyjdú na prvý pokus tak ako chceš
ja som si podávala, jednoducho musíš urobiť sociální vědy od SCIO a môžeš si vybrať či chceš robiť TSP od MUNI (tak som vybrala ja) alebo to druhé od SCIO... je to odveci
TSPčka su aj voľne dostupné, ja som sa na ne pripravovala jeden deň čo som si pozrela, čo tam odo mňa vlastne chcú, a mala som percentil 97 ... takže keď to budeš poctivejšie trénovať, tak to dáš aj na 100 iba že by nie
som zvedava ako budu porovnavat vysledky TSP a OSP
daj si TSP, ja som mala rozdiel v percetile tusim 12, co je celkom dost (pripadne chod este na februarove scio testy a podla vysledku uvidis, prihlasku si mozes dat az potom)
na aky odbor na FSS chces ist?
@bamm Podávam si na mediální studia a žurnalistika. A keďže bakalárske štúdium je len dvouoborové, tak v kombinácií s evropskými studiami alebo francúzštinou, čo by bol však zabiják, tak to si ešte rozmyslím. Ale keďže si dávam aj na ESF prihlášku a treba tam TSP, tak pôjdem na ne a budem sa modliť, že mi sadnú otázky.
@nonetheless TSP su v pohode, ale tak ako aj na sciu, vyplnaj fakt len tie otazky, ktorymi si si aspon na 90% isty a bude to fajn
aaa ja som na europskych a osobne moc neodporucam pokial k tomu nemas obzvlast dobry vztah, pre mna je to teda fakt dost utrpenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a po druhé, dala by som si TSP, pripravovala sa na to a si zahojený scio sú zlodeji peňazí. tak.
a načo ti je ten za 20€? dozvieš sa to o dva týždne neskôr, nič to na tvojom výsledku nezmení...
daj si TSP, ja som mala rozdiel v percetile tusim 12, co je celkom dost (pripadne chod este na februarove scio testy a podla vysledku uvidis, prihlasku si mozes dat az potom)
na aky odbor na FSS chces ist?
aaa ja som na europskych a osobne moc neodporucam pokial k tomu nemas obzvlast dobry vztah, pre mna je to teda fakt dost utrpenie