Načo tam chces chodit? Je to preplnene a nic ti to nezaruci. Sak mas otazky jasne z ktorych ti budu vyberat. Je to strata penazi. Ja som nechodila na ziadne kurzy a dostala som sa na zubariny. Ved sa nauc otazky a mas jasne, ze pochopit..ale tak to chod sukromne radsej. Aj ja som mala sukromne hodiny u chemikara. Fakt, nechod na tento pripravak, to ti povie hadam kazdy, kto tam chodil. Je to tam tak preplnene, ze sedia na schodoch a fakt ti to nic neda
Na žiadny prípravný kurz som nechodila a dostala som sa dokonca na zubarinu, je to len obyčajný ťah univerzity ako si zarobiť. Nechoď tam, radšej si nájdi súkromné doučko na chémiu.
Neviem, kde sa dá prihláška stiahnuť, ale podľa mňa to je len ťah školy, aby zarobila. Pokiaľ máš kamarátov ktorí na tú školu chodili alebo chodia, skús poprosiť o pomoc ich. Vyjde ťa to lacnejšie a aj viac získaš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov