podľa mňa nie, zavolaj na študijné, tam ti najlepšie poradia, ja som tu skúšala vyzisťovať nejaké inf včera, ale akurát ma tak všetci poslali kadeľahšie
@ssak napríklad som posielala prihlášky do Brna a do Olomouca a so strednou školou to fakt nič nemalo len si tam musel napísať na akú chodíš a zaplatiť. nič viac, žiadne skurvené známky, priemery a iné kokotiny...
@tasha5 načo doktorku? Ideš na FTVŠ? tak ale to bola elektronická prihláška a dosť záleží na akú fakultu a odbor, oni si sami určujú podmienky... veď si to len tak zo srandy vyklikni, skús si spraviť tú prihlášku, pokiaľ to celé nepotvrdíš, tak to nie je nič záväzné... na Slovensku chcú priemery snáď všade, aj keď robíš prijmačky, čo je dosť nelogické, teda, okrem UNIPO FF, tam berú LEN podľa priemerov, čo som zase v piči ja, keďže moje priemery sa nenachádzajú ani v tabuľkách, mala som búrlivú pubertu.. no.. a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@ssak napríklad som posielala prihlášky do Brna a do Olomouca a so strednou školou to fakt nič nemalo len si tam musel napísať na akú chodíš a zaplatiť. nič viac, žiadne skurvené známky, priemery a iné kokotiny...