Ahojte, Neviete ako to je s prihlaskami na vysoku, specificky na Komenskeho pokial mam maturitu v anglicku? v emaily som mala napisane : '' prihlášku si môže podať každý, kto má do dňa prijímacej skúšky ukončené úplné stredné vzdelanie'' . Prijimacie skus
Zvysok je tu..... Prijimacie skusky su v juni, moja posledna maturitna skuska je v juni tiez, malo by to vyjst pred prijimackami, no znamky dostanem az v Auguste. Moja otazka teda znie, myslia tym ze musim mat hotove vsetky skusky, alebo musim mat uz aj znamky? Neviem kedy maturanti na svk dostanu znamky a tak neviem ci by ma to ze ja ich dostanem az neskoro afektovalo. Na moj email mi nikto neodpisuje tak som dufala ze mi aspon tu budete moct pomoct. Ja som to pochopila tak ze staci ze vsetky skusky budu hotove skor ako si sadnem prijimacie skusky, ale potrebujem si byt uplne ista- aj tak im nemam ako preukazat kedy ja tie moje skusky mam. Dufam ze to dava zmysel. Vdaka za pomoc.
neviem ti poradiť, ale čo sa týka otázky slovenských študentov, ja osobne som dostala maturitné vysvedčenie posledný májový týždeň
osobne si však myslím, že keď žiadajú "mať ukončené úplné stredné vzdelanie" znamená to aj nejak sa preukázať, tj maturitným vysvedčením. no na študijnom ti určite povedia viac..
Ja som mala prijímačky na umeleckú v podstate talentovky už v januári toho roku kedy sa maturovalo a maturita bola len v máji. V podstate my sme to mali tak že na prijímačkách nikto nič nežiadal, záležalo na podanej a vyplatenej prihláške a potom na základe prijatia som doniesla maturitné vysvedčenia s rozhodnutím o prijatí na predzápis a kde to pozreli. Potom na zápise sme si už len zapísali predmety. Neviem ako to je UK ale myslím si že podobne lebo logika nepustí nemožu predsa ignorovat termíny maturít stredných škol. Skús zavolař na študijné oddelenie tam rieša takéto veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
osobne si však myslím, že keď žiadajú "mať ukončené úplné stredné vzdelanie" znamená to aj nejak sa preukázať, tj maturitným vysvedčením. no na študijnom ti určite povedia viac..