Dnes si otvorím el. prihlášku na nete, a čo nevidím, že poplatok nie je uhradený. Volali sme aj do banky a všetko sedí. Prihlášku som si dávala na UKF FF. Je možné, že moju prihlášku nebudú akceptovať? Volali sme aj tam, ale nezdvihli zatiaľ..Ja len tak č
na UKF je BORDEL! Hlavne na FF. Keď som si šla vybavovať prax do škôl, tak prvé, čo sa ma spýtali bolo, či som z FF, bo odtiaľ nechcú nikoho. Bo FF je byrokratická šviňucha a nevie si rady s vlastným neporiadkom.
Nečuduj sa, ak sa tu náhodou dostaneš, táto tvoja situácia sa ti bude zdať ako jedna z tých menej tragických.
Ja doplním @titusik : Ja som začiatkom letného semestra vybavovala to, že na mojom študijnom odbore nám zabudli zaradiť do študijných plánov a do predmetov štyri predmety všeobecného základu, bez ktorých nemáme právo na akreditovaný titul, prišli sme na to iba náhodou a vybavovalo sa to niekoľko mesiacov, dokonca na mňa ešte aj nahúkali, že "prečo sme si to nevšimli skôr", ako keby na to v škole neboli zodpovední pracovníci, ktorí za to ručia svojimi miestami.
Ja som im tam kôli tomu písala, že čo by mi tým chceli akože povedať, keď isto som platila a tuhľa odpoveď : Údaj o platbe si nevšímajte - dorobili nám do systému nejaký nový prvok, ktorý nie je správny - bude sa to riešiť. " Takže žiadne stresy! Jednoducho bordel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@beaurebelle vsetci sa stretneme na UKF
Nečuduj sa, ak sa tu náhodou dostaneš, táto tvoja situácia sa ti bude zdať ako jedna z tých menej tragických.
Inak dúfam, že sa tam dovoláš a niečo vybavíš.