Ahojte,
na poslednú chvíľu riešim prihlášku na UNIPO. Do životopisu si chcem napísať všetky svoje ocenenia a literárne úspechy, myslíte si, že treba posielať aj okopírované diplomy? Alebo stačí napísať názov súťaže, ročník a umiestnenie?
Ďakujem
jj a ak si na sportovych hrach brigadnikov tovarne na margarin vyhrala pohar za tretie miesto v skoku vo vreci urcite ho nezabudni odfotit a prilozit tiez
@etelnair píšem o literárnych úspechoch, keďže si podávam prihlášku na odbor Slovenský jazyk, tak asi to má opodstatnenie, preboha. Ale ináč si veeeeľmi ftipní.
@otvoreneokno ja som si do prihlášky dala kopiu Diplomu z okresneho kola Hviezdoslavov Kubin lebo idem na Pedagogickú..daj si. Však aspoň uvidia aká si šikovná
daj aj kópie, ja som dala tiež ale odo mňa nikto nechcel životopis na druhej strane
ale odfoť to, pre istotu, možno sa im nebude chcieť čítať životopis, ale uvidia kopu diplomov a povedia si - tak ju berieme!!
@hanka12 životopis je v požiadavkách, takže ich asi čítať budú. No ja sa radšej poradím s nejakou profkou, som myslela, že je tu niekto taký, kto si konkrétne podával prihlášku na UNIPO a bude vedieť, ale tuším nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale odfoť to, pre istotu, možno sa im nebude chcieť čítať životopis, ale uvidia kopu diplomov a povedia si - tak ju berieme!!