Budem otravovať tu, keďže na študijnom ignorujú moj mail...Maturovala som minulý rok, teraz podávam prihlášku na VŠ, do kolónky kde sa píšu známky za 4.ročník mám čo napísať? koncoročné či polročné? Viem, že min.rok sme písali polročné, keďže koncoročné s
na pokynoch je, že sa tam píšu koncoročné, len neviem, že či to neni odveci že jedni tam budú mať také a druhí také na tú školu aj tak neberu znamky do uvahy, tak neviem načo ich tam musim mat..ci len tak na paradu..
najlepsi sposob je ukoncit studium na starej skole uz teraz, kedze 3.rok si budes platit uz sama, tak je moznost, ze budes mat skolne znizene iba na jeden semester..ak si chces este dokoncit letny semester pre nejake skusky, tak staci po letnom semestri..ja to tak tiez robim
@lawonder : ja by som aj ukončila, lenže keby ma nezobrali tak kde chcem (keďže ani minulý rok mi to nevyšlo), ostala by som bez školy, tak si chcem radšej dokončiť aj LS a ak to nevyjde, ostanem tam kde som teraz...s tým školným počítam (nenažranci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov