Ahoj.. mam problem s vyplnením prihlášky na VS. Počas 4 ročníkov na SŠ som mala dohromady 27 predmetov. No do prihlasky na VS je miesto len na 25 predmetov. Čo s tým? Mám to tam niekde dopísať alebo vynechať 2 nepodstatné predmety (napr TV) a potom dať pr
uha ja by som to tam niekde doplnil, napr. na osobitny papier a tam by bola hviezdicka a tam by vlastne boli dopisane ostatne predmety, po prida ak by bol priestor tak aj na prihlasku. Ale urcite by som nevynechaval predmety (nepodstatne pre teba)
prepac ze ti narusam temu, ale tiez mam dotaz ohladom prihlasok na stranke fakulty je v pokynoch napisane, ze mam vyplnit 1.2.3 rocnik koncorocne a 4.resp5. polrocne, lenze hned tam je odkaz na MŠ, kde je vo vseobecnych pokynoch napisane, ze uchadzac maturujuci v roku 2009 vyplni len 1.2.3 rocnik koncorocne... tak teda ako to mam vyplnit?? a ak mam dat to polrocne, mam to tam pod tu 4 napisat ze 1.polrok?
A TY SI SPROSTA ALEBO NEMATE NA SKOLE NIKOHO KTO BY TAKE NIECO MOHOL VEDIET ? TRIEDNA ? AL. NIEKTO KTO TO MA NA STAROSTI ????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????
ľudia, také dačo ako študijný poradca u vás neexistuje? u nás mala každá trieda s poradkyňou osobitnú hodinu, kde nám to ukázala, vysvetlila a bol priestor na otázky...
ale tiež by som to riešila skôr pridaním prílohy, určite nie vynechaním predmetov...
@7 , @8 : napriklad u nas nam nasa poradkyna- a zaroven triedna povedala ze sa tym nebude zaoberat, ze jej mame priniest uz vyplnene prihlasky na potvrdenie, takze nie, nie na kazdej skole toto funguje
Čo sa týka tých výsledkov na polroku, ja som to tiež riešila, potom som písala na výšku kam tá prihláška mala ísť a napísali mi že štvrtý ročník netreba. A zase na druhej výške mali v pokynoch napísané že mám ako štvrtý ročník uviesť výsledky z polročného vysvedčenia...
Ale @ayreen má pravdu, mali by ste mať na škole niekoho kto vám s týmto poradí, prípadne naozaj skús napísať na tú školu a opýtať sa...
@fialkasirotkova Všade určite nie... Z tých čo som ja mala vybraté vyžadovala známky z polroka len jedna škola a tá to mala uvedené v pokynoch na stránke...
ja mam tiez problem s vypisovanim prihlasok.lebo na internetovych strankach maju velke h.vno a my co mame studijneho poradcu,to si to radsi vypisete skor sami,nez ist za tymto poradcom... lebo ta profka vam skor vynada, ze nema cas atd atd a nie aby vam s tym pomohla... otras!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@4 : polročné vysvedčenie vyplníš do kolónky 4., nepíš tam nič, iba známky
ale tiež by som to riešila skôr pridaním prílohy, určite nie vynechaním predmetov...
Ale @ayreen má pravdu, mali by ste mať na škole niekoho kto vám s týmto poradí, prípadne naozaj skús napísať na tú školu a opýtať sa...