a ja mam kurnik čo robit teraz aak som prave zistila, žee som sa zabudla podpisat na tretiu stranu prihlasky a napisat tam datum !!...Totalna krava som!...A to som posielala na Komenskeho, kde odo mna chceli aj nostrifikovat vysvedcka tak som pekne vsetko spravila jak chceli, vyplnila, aj životopis a na životopis som sa podpisala ale na 3tiu stranu prihlasky som sa zabudla !!..Velmi to vadi?..Akceptuju mi tu prihlašku teraz?..čo mam robiť?
@dhenisia skus tam zavolat a opytat sa napr. z EUBA vracaju prihlasky na doplnenie a tak isto mi vratili aj z TUKE (aj ked daktori ludia na TUKE su slepi, lebo bola kompletna )
@kajaa ahoj, prosím ťa, dokedy ti vrátili z ekonomickej prihlášku? pretože, tak nejak som sa zabudol podpísať aj ja a zase neviem, komu mám zavolať, lebo našiel som len kontakt na dekanát, a nie som si istý, či sa takéto veci riešia s nimi. z druhej školy, kde som sa zabudol podpísať, mi už tú 3. stranu na podpis poslali, tak nechcem už radšej čakať.
@mathk0 z EUBA mi nevracali, bola kompletná. ale z TUKE, čo si nevedeli pootáčať strany, tak aj s komentárom čo "chýba" mi to vrátili pred koncom termínu podávania prihlášok. vtedy to začali asi otvárať... myslím že deň alebo dva pred koncom termínu posielania prihlášok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov