neznasam tie pohlady uz len ked si dam opatky alebo tricko s vystrihom (a tym nemyslim ziadny po pupok, proste normalne tricko) takze nahej by mi nebolo moc prijemne
@Ubosko aj pri nakupoch a tak? to uz nejak postrada logiku nudaplaze.. kde ide skor o to ze sa rovnomerne opalis a kupes sa prirodzene jak doma, bez plaviek... ale byt nahy v obchode? to uz ide skor o nejaku uchylku alebo tak.. neviem, na to by som sa uz nedala, je to cudne
@Black_soul predavačky boli oblečené ale bola to naturistická dest. Nudisti sú na pláži a naturisti všade vadili mi len tie staré babky a dedkovia to už by som sa hanbil aj ja.
to by som sa nikdy, nikdy nevyzliekla lebo som veľmi hanblivá. A na nudistickú pláž by som nikdy nešla. Ale nemám proti tým ľudom, je to ich vec a keď tam sú ta prosím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@2 Áno tak sa to tam bralo.
@3 A keby len na cecky. Či ich máš športové, nábožné alebo nesmrteľné stále sú len tvoje a niekto možno nemá ani také, tak sa nehanbi.