Ahojte.Prišlo už niekomu,že je prijatý na prírodovedeckú fakultu UK alebo na pedagogickú fakultu UK? ...mne dnes prišlo z prirodovedeckej,že ma vzali,ale zaskočil ma ten dátum,že dokonca apríla mám dať vedieť či nastupujem na ich školu.Môžem sa tam nahlá
@lucretia Tak ja som myslela,ze budem robit prijimacky,ale vzali ma vdaka olympiadam a dobrym vysledkom..uvidime co hude,ale je pravda,ze sa to pretriedi aj v 1 rocniku
na prirodovedecku ani nechodte, podla mna to studium nema ziadny zmysel, väcsina odborov sa sice peknych ale v praxi sa s tym neda zamestnat nie to este ked beru take mnozstvo ludi. aj samotni profesori nam hovorili ze pokial mozeme, mame odist na nejaky perspektivnejsi odbor (ja konkretne studujem biologiu)
@sabca77 ja viem,ze to neplati na vsetky odbory z takej informatiky aj geografie sa zamestnali vsetci moji znami,ale zas na SR s biologiou ci chemiou je to tazsie..to som pocula aj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a tiež ma zobrali na zaklade vysledkov zo strednej školy lebo som mala velice dobré priemery. ale aj tak tam neccem ist, je to pre mna len záloha.