@doyouhearme Neplytvaj na mňa obdivom, popravde je to oveľa jednoduchší proces ako sa dostať na niektoré slovenské vysoké školy . Celé to ide cez stránku UCAS, kde musíš napísať kvalitný motivačný list, splniť jazykové požiadavky a oni ťa následne podmienečne príjmu a dajú ti podmienky, ktoré musíš slniť pri maturite.
@doyouhearme Veru, v angličtine. Tak mne napríklad dali, že musím spraviť certifikát IELTS na 6.5 (úroveň B2) a zmaturovať s priemerom do 2.0, pričom musím mať 1 z angličtiny a najhoršie 2 zo psychológie.
teda nemam to oficialne ale je to jednoducha matematika
Brno-MUNI-FSS- Politologia, chcu percentil 130, mam 168
Brno-MUNI-PraF-Právo- percentil posledneho prijateho sa dlhodobo drzi na urovni 90 z TSP, ja som mala 97,15.
Bratislava-na Europske studia ma prijimaju na zaklade maturity z ajl a sjl, z oboch mam percentily okolo 98 a plus tvrdia ze sa mi bude ratat aj odborna statnica z anglictiny.
@cold zbytočná skromnosť, dobrá si. Ja sa pripravujem na Mgr. a IELTS po mne chcú tiež min. 6.5 a priemer z Bc. do 2.0. To je momentálne to, pre čo žijem, dostať sa tam
@mousisitka vitaj u nás! (ak by si niekedy chcela s niečím poradiť pokojne napíš, rada pomôžem, lebo ma potešilo, že niekto si to valí aj k nám na chemickú
@sabnacke a ako je tam suoer ako hovoris a inak ako je to s jazykmi lebo ja mam maturitu z nemeckeho jazyka na urovnui B1 a zaklady z anglickeho jazyka a inak ako je to zo skolnym ak sa smiem opytat ak teda neotravujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
teda nemam to oficialne ale je to jednoducha matematika
Brno-MUNI-FSS- Politologia, chcu percentil 130, mam 168
Brno-MUNI-PraF-Právo- percentil posledneho prijateho sa dlhodobo drzi na urovni 90 z TSP, ja som mala 97,15.
Bratislava-na Europske studia ma prijimaju na zaklade maturity z ajl a sjl, z oboch mam percentily okolo 98 a plus tvrdia ze sa mi bude ratat aj odborna statnica z anglictiny.
takze tak
@dalilag Ďakujem, tak držím palce... a kam sa hlásiš?
@jozotraktorista Netuším, ale podľa toho, čo píše @17 by to malo byť tak primerane obtiažne... záleží od univerzity.
a som maximálne.. síce na mňa príliš matiky a dosť ťažká fyzika, ale inak mega!
TUKE SjF