ako vopred sa ospravedlňujem za ten vulgarizmus v titulke tejto temy, ale nedalo mi. Už mi to ide na nervy...chcem si prečítať nejaký poriadny blog a nič tu nenájdem.. A ak nájdem, tak stále len na rovnakom mieste...Je tu možno 15 blogerov, ktorých čítať
wewo....no neviem ako sa ti to tu bude pačiť, keď budeš každy deň čítať len okopírované príbehy, výpočty, vtipy, básničky a neviem čo ešte tí zasrani nájdu na nete...
** sakra, uz nejako dnes nedokazem rozmyslat a ani napisat normalnu vetu.. chcel som tym povedat ze niektore basnicky, vypocty a vtipy mozu byt naozaj vymyslene bloggerom, cize neodsudzovat hned vsetko co je vypocet, vtip, basnicka...
Jj fakt smutne.... ako moze niekto pisat tak jebnute blogy... ako napr ze zem je gulata ( » www.birdz.sk/webky/citajblog... a co ja viem co este : disappointed:
Tashira, neviem čo tu riešiš keď tvoje blogy majú úspech aspoň ten minulý ma celkom pobavil, iba neúspešné ba až nudné dlhé blogy nemajú úspech ale to čo píšeš ty je omnoho lepšie, podľa mňa sa to ani neoplatí riešiť lebo s tým nič nenarobíš možno trocha pomútiš rieku, administrátor zauráduje iba vtedy keď sa jedná o niečo fakt vážne ale ak sa jedna o male jednovetove blogy tak tie sa väčšinou ignorujú a maju dokonca aj viac názorov hlavne keď sa jedná o búrlivý obsah, zobres si to tak že je to server pre mladých ľudí dospievajúcix alebo v pred pubertálnom veku a píšu svoje prvé blogy ktoré znejú väčšinou asi tako: och prepáčte nemám čas zajtra vám napíšem o svojom na piču živote..... jednoducho si toho nič nerob a ignoruj to mňa to po takom polroku prešlo a takéto blogy tu boli aj budú hoc by sme sa aj na hlavy postavili
Snake88: Tak to bol teda fakt j*bnuty blog.. Skoro ako tento » www.birdz.sk/webky/citajblog... .. tse ako sa moze niekto zaoberat v blogu zivotnym prostredim?
Clovek sa musi aj pri pisani blogov vyprofilovat. Neda sa robit vsetko hned dobre. Takze aj pisanie nekvalitneho obsahu ma svoje opodstatnenie, hoci sa to tebe mozno nepaci. Ja osobne som zacal pisat tu prave preto, ze uroven tu nie je az taka vysoka ako na blogoch napriklad na sme, kde by moje uvahy mozno vyzneli az detinsky a smiesne.
tashira...aj mna uz zacinaju stvat take blogy...vzdy si chcem nejaky precitat ale namiesto tych par minut co som mala vyhradenych na citanie blogu vlastne ten blog iba hladam... ako taky co by ma zaujal a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a co ja viem co este : disappointed:
1. si urob jasno v pojmoch - čo je blok a čo článok.
2. urob si jasno v pojmoch ešte raz a potom porozmýšľaj či ma význam písať do diskusie alebo administratorovi.
3. Kvalita sa presadí aj sama. Keď si looser tak čo sa čuduješ.
4. A rozmýšľal si, že blogovať prave na birdze ma vôbec cenu ? ts, ježiši sa spametaj.
čiže tak
.. tse ako sa moze niekto zaoberat v blogu zivotnym prostredim?
myslim ze nechapu o co ma ist