Ahojte chcem sa vás opýtať, že čo vlastne obsahujú prijímacie skúšky na FM UK???...lebo na EUBU mi prišli okruhy tém na ktoré sa mám zamerať aj na matiku,aj na angličtinu,ale z FM mi nič také neprišlo...sú tie prijímačky ťažké??..ďakujem
tak anglina asi nieco na styl maturity sa mi mari, ale inak su na to skripta aj na AJ aj na M, priklady co boli na minulorocnych testoch, a ze ako vyzerali tie testy...zrovna nahodou ich predavam tak ak by si mala zaujem kludne TS
@coorky1405 Prišli mi minulý piatok tušim..aj z EUBY mi prišlo v ten istý deň...na Fakultu Manažmentu kde mám ísť na prijímačky a ešte som si dala na Fakultu soc.a ekonomických vied
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com