Z 800, viem ze beru väcsinou len tych co maju cez 700, ale tento rokaju brat vraj 300 ludi tak sa snazim zivot v sebe nejaku iskierku nadeje. Patrim ktym dobrakom co si posunuli otazky na odpovedom harku o jednu.
Ktovie aka bude tento rok hranica,ale podla mna je to velmi malo. Minuly rok bola hranica myslim tesne pod 700 (aj predminuly) a ani odvolania nebrali az potom v septembri az ked zacal semester v prvy tyzden zobrali par ludi rozumej asi troch co mali o par bodov menej ako bola hranica.
Minuly rok bola hranica 702 bodov..ale ja som sa dopocula ze sa tento rok hlasilo o vela menej ludi ako minule..aj ja som bola na prijimackach stredu a prodekantka povedala ze 1645 ludi len..cize si osobne myslim ze sa hranica bude posuvat nizsie ako mile roky..ale ved prijimacky koncia buduci tyzden a potom na strane zobrazia hranicu tak este nezufaj podla mna mas sancu
do blavy beru 300 ludi a hlasi sa 1645 a taka mala je tam hranica ?? kosiciach by si musel dosiahnut minimalne 744 bodov aby si mal sancu sa dostat pri tolkych zaujemcov ja sa teraz este tu s mojimi 725 bodmi stresujem ci ma zoberu do kosic ale este caka ma v pondelok skuska v bratislave
Nemyslím si že to bude stačiť lebo zatiaľ každý deň má cca 40 ľudí 700+ bodov + ešte tí čo sú medzi 679-700 tam tiež môže byť každý deň tak 4-5 ľudí a ešte máme pred sebou 4 dni a náhradný termín aj keď z tých počtov tam budu niekde aj zubári ale aj tak...Ale čo no...Prihlásiš sa o rok, teraz si trochu oddýchneš, budeš si každý deň opakovať 2-3 hodinky otázky a zaebeš to na 800 potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mal si dávať pozor...