Ahoj no ja som dnes mala ísť včera sme došli do prahy teplota 39 totálne som rozbitá a chorá tak hneď sme museli ísť na pohotovosť ale našťastie mi fakulta vyhovela a povolila náhradný termín aj keď to bolo takto narýchlo inak na príjimačky som sa pripravovala tak, že som sa učila na 2lf tam sú tie otázky stavané veľmi podobne plus som si raz prešla modelovky z 1lf, ale tie nie zredukované, tie 3 knižky už minulý rok bol ten test úplne iný ako modelovly, ale na druhej strane pokiaľ to človek nie je nabiflený naspamať s chápe tomu tak by nemal mať problém som zvedavá na poprijimačkové pocity, napíš potom
@dia132 takze fyzika super ta bola najlepšia veľa veľa skoro vsetko z modeloviek, biola horšia- nove otázky a prislo mi ze veľa zo systematickej..a chémia najhoršia, z nej boli všetci mimo malinko príkladov a strašne veľa organiky mi prislo ale uvidíme no zajtra neviem co mam čakať a aká bude tento rok hranica...nevieš ako to funguje s tym ze doberajú počty ked si pod čiarou?
Bože to čo mohlo byť na chémii také ťažké??? myslela som si, že najviac bodov nachytám práve na nej, ale tak asi nie teda príkladov bolo vela z fyziky? Lebo čo viem tak minuly rok to boli čisté priklady boze sama systematicka? Spoliehala som sa na cloveka genetiku a molekularnu bio a bunku ja som zvedava čo si prichystanú pre nás ale zacinam sa dost báť vies čo ono to funguje tak že vždy sa ta hranica po zapise posunie o par bodov a par ludi sa doberie...minuly rok bola ta hranica 195 ale neviem ci po doplnkovom....treba ale ratat s tym ze teraz bola 1lf ako posledna po brne po 2lf a aj po 3lf cize podla mna vela co prijimu sa aj skutocne zapise....
@dia132 práve ze na to som sa aj ja spoliehala na chémii, proste línie a fyzika taka vseho chuť tak by som to rozdelila ze 50 na 50 teória a príklady a biola koniec úplne nove otázky a staré zase dost pozmenené no uvidíme snad mi to vyjde ak nie tak o rok no :/ ale ak bude hranica okolo 200 tak by bolo spoko
@dia132 Nie nie, mala som aj na 2lf ale tam som nešla a mam pocit ze aj tieto som odflakla ja som totiž v Prahe na molekulárnej biológii ale nebaví ma to tak som skúšala na medinu
@simarejdy tak ti teda drzim palce nech to vyjde a mozno sa v septembri vidime tak hranica okolo 200 by bola uplne super ved to je jeden cely test zle a nemyslim si ze ta hranica pojde hore kedze to neboli ciste modelovky cize skor to pojde dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov