Dnes začínajú prijímačky na lekársku fakultu do ba , tak držím všetkým palce (aj nedržím Hehe ) , prípadne sem môžte napísať pocity zo skúšky ... ako sa konala , aký bol systém , či sa to dalo 3hodiny vydržať a taaak . budem rada za názory tých čo skúšku
@badgrl este z poslednych sil opakujem a pocitam nejake priklady z chemie, az vo stvrtok budem oddychovat..inak ak tu je niekto taky, kto bol dnes, boli tie otazky rovnake ako v podkladoch alebo nejake boli uplne nove, pripadne pozmenene?
@domca841ja tiez stale robim chyby... fuu, no co som dal do excelu a zoradil tak 73 ludi z 280 malo 700 a viac bodov..cize vyzera to na vyssiu hranicu ako minuly rok asi
Treba to napisat tak,aby clovek nemusel mat stres Minuly rok som mala 658 bodov a kazdy den som ratala,kolko ludi ma uz predbehlo a vo stvrtok som videla,ze uz nemam sancu, skoncila som na 514.mieste, teraz som to napisala tak,ze od pondelku viem,ze som urcite prijata este ma caka zubarina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
asi by som sa zbláznila kebyže vidím ako tí ludia píšu tie testy..na aké body