a zase a zase dneska uz urcite minimalne piate forum ohladom prijmaciek na VS od ludi co pred par dnami zmaturovali, preboha o com je ten Vas zivot? ste prave zmaturovali, dvere vysokych skol Vam budu nadosmrti otvorene, to Vas bavi vkuse zit len v strese? mesiace stresov z maturity, teraz uz okamzite po maturite vysoka, vysoka,vysoka.. ach jaj.. ved si uzivaj dievca ze si zmaturovalo a jeb na celu VS aspon na 2-3-4 tyzdne minimalne
@tvojasanca ty sa čuduj, že tu do teba ľudia rýpu, sa pozri ako ty reaguješ a prd vieš o prijímačkách a ideš sa tu sťažovať, že ťa šikanujú
A inak čo sa týka prípravy, tak hádam máš už veľkú časť za sebou, lebo pokiaľ viem od kamarátky, tak minulý rok to mala ťažké, nezobrali ju ani na prvý krát, hlavne tá francúzština robila problém... a inak ona bola aj je super študentka, ale stres občas robí svoje. Držím ti palce, budeš to mať náročné.
@bloodypunk No ja s francúzštinou hádam nemám nič lebo ako druhý jazyk mám ruštinu Tak dúfam, že mi bude stačiť čo viem z maturity z Geo a OBN a som z gymplu takže som maturovala aj z angliny úroveň B2... A tá tvoja kamarátka sa tam teda nakoniec nedostala?
@simitko Jáj, to som nevedela, že môžeš mať aj iný jazyk, ale ona mala franinu lebo ju mala aj na gympli u nás, takže to mala ťažké a aj potom v prvom semestri mali jeden predmet len vo francúzštine, ale prešla z neho
No jasné, dostala sa, veď ona je šikovná, vzali ju na odvolanie a už má toto skúškové za sebou na prvý krát len na áčka a béčka Keď sa chce, tak sa dá.
ja keby na ne idem tak prehľad, kuknem si čo sa dejevo svete, potom sa učím z nejakých knižiek na všeb. prehľad kde máš pojmy z politológie a medz. organizácií - EU, NATO, OSN hlavne mať zvladnute.
a geo a občianska je super kombinácia, ja som mala geo dejepis a strašne sa tam bojím geografie keď pozerám tie predmety.
v tom prípade si ale dejepis prejdi ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A inak čo sa týka prípravy, tak hádam máš už veľkú časť za sebou, lebo pokiaľ viem od kamarátky, tak minulý rok to mala ťažké, nezobrali ju ani na prvý krát, hlavne tá francúzština robila problém... a inak ona bola aj je super študentka, ale stres občas robí svoje. Držím ti palce, budeš to mať náročné.
No jasné, dostala sa, veď ona je šikovná, vzali ju na odvolanie a už má toto skúškové za sebou na prvý krát len na áčka a béčka Keď sa chce, tak sa dá.
ale nie, veľa šťastia prajem
ja keby na ne idem tak prehľad, kuknem si čo sa dejevo svete, potom sa učím z nejakých knižiek na všeb. prehľad kde máš pojmy z politológie a medz. organizácií - EU, NATO, OSN hlavne mať zvladnute.
v tom prípade si ale dejepis prejdi ešte
A aj sa tam chystáš?
ano : )