zdravim, rada by som sa dozvedela akym sposobom su robene testy z ekonomiky ak sa niekto s nimi stretol uz ... ci je potrebne vediet celu tu zelenu knihu dakujem
test má možnosti a,b,c,d a e je vždy ani jedna možnosť nie je správna. Bolo tam tusim 5 kriviek, ale tie čo sú v knihe ti až tak nepomôžu-nie je to tam dostačujúco vysvetlené...spolu je tam 25 úloh a 2 z toho sú kvázi príklady. Zameraj sa najmä na prvých 5 kapitol...
ak by sa ti chcelo prejst do kniznice, tak si pozicaj Ekonomiu v novej ekonomike... z nej sa uci v prvom rocniku a myslim, ze je to tam dost dobre vysvetlene..
@lenuli no ja neviem. Ja som bola na intenzívnom kurze a tam nám to vysvetlili na testoch z minulých rokoch. Keby som sa to mala učiť z tej knihy, tak neviem...však tam poriadne nič nie je. Aj ten profesor hovoril, že to tam nie je poriadne vysvetlené a potom to nevedia...nie sú tam také konkrétne príklady...ale pozri sa či na uložto nie sú nejaké testy...
@marci178 myslím, že v tej knihe sú práveže horšie príklady testov ako sú v skutočnosti na príjmačkách..ale majú podobnú štruktúru...je tam 10 úlohz toho 3 za 7 bodov, 4 za 10 bodov a 3 za 13 bodov...prvých 5 sú príklady na funkcie a rovnice, nerovnice, potom je tam kombinatorika, 2 na postupnosť (aritnetická, gometrická, nekonečný rad..) a potom dačo s trojuholníkom, gulou alebo čo..už si nepamätám
ja som mala z ekonomiky 100 a ucila som sa tu knihu ale neda sa vsetko naucit hlavne tie biflovacske poucky, bola som teraz vo stvrtok na prijimackach a poslednych 5 som tipla a správne neviete kedy uz konecne bude napisane na nete ci sme prijati alebo nie???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov