na odvolanie tak zoberu minimalne so 140 bodmi a to tiez len taky odbor, na ktory sa nehlasi vela ludi... aleboo ti ponuknu externe studium, mojej kamoske tak ponukli...
Ohladne tích bodov. čo myslíte na externu formu odboru: Obchod a podnikanie v cestovnom ruchu. stačí 130 ? Zo školi som už dlhšie. Jednoducho viac nedalo
OF, Zahraničnoobchodné podnikanie- 198 bodov.. píšem do každej diskusie čo sa Euba týka ale zatial mi nikto neodpísal.. a na HFI-účtovníctvo mám 170.. myslíte že to je dosť a aspoň na jednu ma zoberú?
inak pokial mate aj menej než polovicu, vobec to nič neznamena, pred 2 rokmi tam brali aj tych, ktori 2 predmety z troch neurobili ani na 51%, lebo bolo malo ludi... takže don't worry A z osobnej skusenosti možem povedať že OF - zahraničnoobchodne podnikanie je super, aj predmety sa daju, ale su tam dosť streleni skušajuci, takže si to radšej 3x premyslite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja som mal minulý rok niečo cez 240, neviem presne. Ale proste so 132 si bez šance.