Kto sa tento šk. rok chystá na prijímačky na všeobecné lekárstvo/zubné lekárstvo na UK v BA? z akých kníh sa budete učiť na prijímačky? nikde som nenašla zoznam povinnej alebo odporúčanej literatúry ( existuje nejaká kniha testových otázok, ktoré sa vysk
a si si ista,ze na to mas?3000otazok-osem moznosti,moze byt dobre 1,2 vsetky alebo ziadne.na vseobecne lekarstvo sa hlasi okolo 1700ludi,a beru 300 najlepsich..na zubarinu 25beru.hlasi sa okolo 450 ludi.hm,vies ake mas sance?musis byt nadupana tie otazky,lebo inac mas smolu
na moj vkus ...na vseobecne lekarstvo na uk je najlahsie sa dostat mate presne dane otazky je to len o tom naucit sa naspamat pretoze to tym testuju ...nemoze vas prekvapit ziadna otazka ktoru by si nevidela....inde by si ani nevedela ake otazky mozu byt ..ale udrzat sa tam to uz je vacsi problem
@5 kecy,?no,to asi tazko.na stomatologiu je fakt tazke sa dostat,na medicinu az tak nie,ale da to zabrat,a tie cisla som si nevymyslel.ako,ked na to mas,tak tma chod.ja neodhovaram,ja fakty hovorim.
@6 vies? tie cisla su fakt skutocne,mam presne zdroje z prvej ruky
@missk na nete ich nemaju .. priamo tam ich maju.. totizto som tam bol .. lenze mne to je nahovno zatial len koli seminarom to potrebujem vediet... a maju tam proste rozdelene katedry a tam su brozurky..
@6 ani by som nepovedala,ze su to kecy.spoluziacka sa tam hlasila, a ledva sa dostala,a to mala ciste jednotky a bifla. a @spomienky7 ma pravdu,ked o tom nic nevies,tak nehovor.
@7 a sama uvidis,na testoch,ked si taka mudra! tie pocty su alarmujuce!
@kubo1161 uf, to majú prešpekulované, teraz keď sa chce prihlásiť niekto z KE, musí cestovať cez celé slovensko kvôli skriptám a náhodou nevieš približne, koľko stoja?
@spomienky7 keď každý bude pochybovať, či na niečo má, tak sa nikto nikam neprihlási, tým pádom všetci budú stagnovať.
nie, vážne, nie je to úplne brnkačka (teda s odstupom času sa už javí byť), ale nie je to nič nemožné, a nie je to ani také hrozné a neviem aké.
a ani človek nemusí byť úplne nadrtený, tak zas nestrašte (alebo čo to vlastne robíte)
ako jasné, nie každého zoberú, čiže by sa dalo povedať, že tí, čo sa dostanú sú akože neviem jak múdri, ale pravda je taká, že veľa deciek sa preceňuje, a potom sa tvári ako neviem jaké horibilné veci tam chceli, keď ich nezobrali
@13 jasne ,to hej.ja len hovorim,ze ked tam chces ist,poriadne sa to nabifli,lebo kopu ludi co sa tam hlasi,sa ucia uz rok dopredu a vedia to riadne.samozrejme,,nestagnuj
chcem sa opýtať tých, čo sú na zubárine v KE, či ste chodili na tie prípravné kurzy, čo robí UPJŠ alebo nie? má to vôbec zmysel tm chodiť, alebo stačí sa učiť sám/a?
Nečítala som všetky komenty,ale predpokladám,že tento rok ideš na prijímačky a ty nevieš,aká je odporučená literatúra? ja mám do maturity ešte nejaký ten rok,ale už teraz mám doma knihy na prijímačky,chcem ísť na zubarinu...na všeobecné sa dostaneš ale na zubné je to ťažšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale prosím ťa zas to netreba preháňať
@6 vies? tie cisla su fakt skutocne,mam presne zdroje z prvej ruky
iba na fakulte ich kúpiš, resp. skús pozerať po nete či niekto nepredáva a tak kúpiť (akože "použité")
@7 a sama uvidis,na testoch,ked si taka mudra! tie pocty su alarmujuce!
@spomienky7 keď každý bude pochybovať, či na niečo má, tak sa nikto nikam neprihlási, tým pádom všetci budú stagnovať.
nie, vážne, nie je to úplne brnkačka (teda s odstupom času sa už javí byť), ale nie je to nič nemožné, a nie je to ani také hrozné a neviem aké.
a ani človek nemusí byť úplne nadrtený, tak zas nestrašte (alebo čo to vlastne robíte)
ako jasné, nie každého zoberú, čiže by sa dalo povedať, že tí, čo sa dostanú sú akože neviem jak múdri, ale pravda je taká, že veľa deciek sa preceňuje, a potom sa tvári ako neviem jaké horibilné veci tam chceli, keď ich nezobrali