čaute, chystáte sa tento rok na prijímačky na UPJŠ? Koľko ľudí sa zhruba hlási? Aká je šanca sa tam dostať?
Tí čo ste už tam, aké ste mali známky z chémie na strednej? Chodili ste na UPJŠ doučká?? Dá sa tam v pohode dostať s trojkami?
vsetko je na nete, 2 mesiace predtym taketo zacinas riesit a k tomu ani nemas dobre znamky. Ja som tiez nemal ale riesil som to odost skor a i tak to nebolo vpohode. takze....
S trojkami ? Sotva. Spolu s tebou sa tam hlási aj x dalšich ludí, predpokladam, že vela z nich su kockači, samí jednotkári. A aj keď sa tam dostaneš, na medine je kvantum učiva a pokiaľ to nebudeš zvládať tak poletíš po prvom semestri.
Nič osobné, ale niekedy nechapem prečo sa ludia silou mocou preceňuju a chcu sa dostať niekde, kde vedia, že na to nemajú.
toto je tak stupídna otázka ...ako niekto kto sa hlási na VŠ kde sa robia prijímačky (kedže máš trojky!) sa začne ,,zaujímať" o kurz , prijímačky a potenciálnu konkurenciu cca 2 mesiace pred nimi... tak ale aspoň si tej škole ,,prispela" za prihlášku a daj si určite aj kurz :-S dnes sa im zíde každé euro
@dddkkk to aké si mala známky vobec nerieš, to nie je podstatne, teraz sa hlavne nenechaj odradit a demotivovať rečami typu: môjho strýka koňa brat sa učil 10 rokov na prijímačky a bol to popredný svetový fyzik,chemik a biológ, adept na nobelovú cenu a nedostal sa, tieto reči sa na teba budú valiť zo všetkých strán proste teraz sa venuj už len tomu aj na úkor štúdijných výsledkov v škole
@dddkkk urcite vies ze to bude tazke a nebude to lahke .. to ze mas na strednej trojky o nicom nesvedci cize ak chces a chodis na pripravy chod si za svojim cielom ak to naozaj chces tak to dokazes ..poznam vela ludi aj ja sama som prikladom co ludia vraveli ze neni sanca ..ale sanca vzdy je cizeee ver si a ak to chces chod do toho dostanes sa tam a ak budes chciet tak vystudujes
Co som vyrozumela, ucivo na prijimacky je dost specificke a casto si odporuje s ostatnou literaturou.
Dostanu sa aj trojkari, ale treba byt naozaj namakany otazky. Zo srandy som si obcas robila testy s nasimi uchadzacmi a mavala som okolo 70% bez pripravy, myslim, ze za ten cas sa da pripravit dostatocne, ak sa do toho riadne obujes.
Hlavne sa kontaktuj s ostatnymi uchadzacmi, ucte sa spolu, motivuj sa ich uchylnou studijnou snahou a zachovaj paniku
Good luck.
no na gympli ked mas trojky tak by som povedal no chance..sestra mala 1,chodila aj na tie doucka co tam boli a skoncila nejak siedma pod ciarou, keby sa odvolala tak tam studuje ale medzitym jej dosla prihlaska na veterinu a je tam treti rok...najlepsie je mat otca alebo mamu lekara a nemas problem
je jedno ake maš znamky, aj tak je to na každej škole individualne a jednotka na jednej sa nemusi vzdy rovant jednotke na inej. zalezi len na tom kolko toho vies. ak chces ist na upjs nic ine ako otazky vediet nepotrebujes. pri elektronickych prihlaskach bolo konecne cislo okolo 1500 ale neviem ci je to definitivne alebo sa to scitava s papierovymi. prijimaju 200 ludi, minuly rok bola prva ciara okolo 720 bodov myslim, cize musis mat napisane cca na 90% aby si bola uspesna takže ak vies tie modelovky, sanca sa dostat je velka..
je riadna blbosť, keď tvrdia, že musíš mať samé jednotky(každá škola má iné nároky jeden môže mať samé jednotky druhý samé trojky na rôznych školách a sú na tej istej úrovni vzdelania), do tých Košíc boli prípravné kurzy, keby si išiel na tie tak sa tam určite na 100 % dostaneš, lebo ti tam povedia všetko, ale teraz je už neskoro tak si kúp testovnice na LF UPJŠ a uč sa z nich a keď tie testovnice prekúsneš tak, že ich naozaj ovládaš, tak si za vodou
@dddkkk heheh noo ja som mal na gymku 3-ky dokonca z Aj. v 4 r. aj 4-ku a teraz som tretiak tam na VL a mam priemer 1,25 ked chces da sa vsetko osobna skusenost PS: prijimacky su svinstvo
Je to naozaj len o snahe, kto si mysli ze vie zvladnut 6rokov na medicine tak toto by nemalo byt nič ťažké ..aj mne kazdy hovoril ako sa to neda kolko ľudi sa tam hlási, ale nadala som sa odhovoriť...nič nie je nemožné takže som sa do toho pustila a za 3 mesiace som to zmakla presla som to asi 10krat a malo to vyznam, pretože sa mi podarili prijimacky na medinu (97%) aj zubarinu (99%) ..bez prípravky hneď na prvýkrát, pretoze prípravky su bezvýznamné, len dáte zarobiť dotyčným ľuďom, fakt nič ine netreba ako naucit sa tie otázky, z bývalých spolužiakov to nespravil ani jeden a pritom chodili na prípravky a doucovania, dokonca aj dvatkrat to tyzdna, ale podstatná tam je samostana príprava a na známkach na vysvedčení ani maturite nezáleží takze good luck, je to o každom jednom, kolko do tej prípravy dá a ako veľmi to chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nič osobné, ale niekedy nechapem prečo sa ludia silou mocou preceňuju a chcu sa dostať niekde, kde vedia, že na to nemajú.
a jednotkari sa nedostali
Dostanu sa aj trojkari, ale treba byt naozaj namakany otazky. Zo srandy som si obcas robila testy s nasimi uchadzacmi a mavala som okolo 70% bez pripravy, myslim, ze za ten cas sa da pripravit dostatocne, ak sa do toho riadne obujes.
Hlavne sa kontaktuj s ostatnymi uchadzacmi, ucte sa spolu, motivuj sa ich uchylnou studijnou snahou a zachovaj paniku
Good luck.
Máte obavy z chémie?
Verte, že nie ste v tom sami.
Ale, Vaši spolužiaci sa už doučujú.
Riešenie pre Vás je tiež jednoduché.
Stačí kliknúť na môj web.
Michal
» www.doucovanieba.sk/prijimacky-na-m...