ja, len že, idem tam na príjimačky a čo sa týka matiky, nič mi nevychádza.. a že fakt nič.. či je tu niekto taký, čo ide.. a má podobný problém, alebo že či mu to ide.. podľa mňa sú dosť ťažké..
mno keby ze som robil prijimacky tak bysom ti povedal ale zatial mi s kosic nic neprislo tak neviem no.... sakra ziadne potvrdenie o prijati ani nic podobne vsetko som poslal a cakam noo...
@filo99 a fakulta/odbor ?? . lebo mne tiež z informatiky nić nepriślo .. posielal som elektronicku kontroloval som to všelijak ale piše že prihlaška bola neakceptovana študijnym oddelenim .. ale piže že bola prijata . tak neviem prećo neni akceptovana .. dufam že len preto lebo im eśte nedošlo maturitne vysvedčko . hmmm .
ja som robil na EkF TUKE prijimačky minulý rok myslím z matiky a angliny a dopadlo to hrozne... a to som si predtým myslel, že toho viem dostatok na to, aby som to zvládol matura z angliny aj z matiky na jednotku a prijímačky zbabrané ako keby som anglinu a matiku v živote nevidel
@udy1 fakulta informatiky a techniky odbor informatika a hospodárska informatika....
no hej @charonsro ale chapes koli nim mi ujde prijimaci termin v ziline... co ma dost serka lebo keby som mal uz od vsetkych skol... tak by som si mohol vybrat uz teraz a tak musim cakat ci mi nieco prijde s kosic a to rozhodne o mojom dalsom vybere skoly a studia dalej ....
Dneska som sledoval terminy tak kosice zasadaju 25.6.2010 a potom by amli posielat rozhodnutia o prijati alebo neprijati... ale mohli poslat aspon list ze akceptovali nase pozvanky nesediet jak truby a mysliet si ze vsetko je dobre..
Odporucal by som vam posledovat svoje elektronicke prihlasky tam mate urcity pocet bodov... no a podla tychto bodov bude najskor zasadat prijimacia komisia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no hej @charonsro ale chapes koli nim mi ujde prijimaci termin v ziline... co ma dost serka lebo keby som mal uz od vsetkych skol... tak by som si mohol vybrat uz teraz a tak musim cakat ci mi nieco prijde s kosic a to rozhodne o mojom dalsom vybere skoly a studia dalej ....