Stredu a štvrtok robím prijímačky do BA a NR, na tlmočníctvo AJ+ NJ...nevie mi niekto poradiť, či tam treba v rámci zahraničnej literatúri vedieť aj nejaké diela??? A ešte k tej NR- ako tam prosím vás prebiehajú tie ÚSTNE SKÚšKY???? Sú tie prijímačky náro
jj ak je to na UKF tak hej...a ustne skusky su fakt picoviny mne dali prelozit jeden text v anglictine a potom sme kecali...inde zas byvaju testy abcd alebo doplnovacky
jj v nr som bol an prijimackach tiez a tie ustne boli uplne v pohode,na angline sme dnu sli vo dvojiciach, tak nam dali za ulohu sa porozpravat medzi sebou
a povodne boli v poziadavkach psiane aj nejake oblasti co si mame nastudovat v cudzom jazyku ale vobec nic take sa nekonalo
Presne, v NR spravíš, ak vieš aspoň trošičku po anglicky.. ja mám za sebou prvý ročník, ale to je tlmočníctvo AJ zamerané na regionálny rozvoj.. blbší odbor už nebol ti poviem
A ešte k tej literatúre: Bola som na prímačkách aj na jednoodbore AJ + literatúra, tiež nás plašili prehľadom anglickej literatúry, som si naštudovala všetko čo sa len dalo, stresovala som.. a dali nám test abcd, nejaké doplňovačky, a esej
all: ste ma upokojili Tak, anglicky niečo viem, len tam mám aj nemčinu, tej sa trošku viac bojím, pretože v tých testoch čo mi poslali, boli trošku ťažké slovíčka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a povodne boli v poziadavkach psiane aj nejake oblasti co si mame nastudovat v cudzom jazyku ale vobec nic take sa nekonalo
all: ste ma upokojili Tak, anglicky niečo viem, len tam mám aj nemčinu, tej sa trošku viac bojím, pretože v tých testoch čo mi poslali, boli trošku ťažké slovíčka...