Je tu niekto kto tam bol ? Koľko máte bodov ? Ja dosť bieda Úplne som do pokazila... Z angličtiny bol plný počet bodov 40 a ja mám 20, matematika bolo 49 bodov a ja mám 14 a ešte plus mám 9 bodov za strednú školu...Takže spolu 43 Myslíte že je šanc
ako bez urážky ale z matematiky 14 zo 49? to by potom museli poriadne dať nízko min. počet bodov na prijatie...@1 nemala by byť väčšina technických škôl ťažká? :-S
@makiri Nebude sa robit minimalny pocet pre prijatie. Pozbieraju si výsledky a prvých 120 s naj výsledkami príjmu. A v prípade ze sa niektorý nenahlásia ze idu definitívne tam tak tá ciara sa bude posuvať.
@passarinho povedz kolko ja len dufam ze ma zoberu teraz mi pisala kamaratka co tam bola na tom doucovani a zevraj im tam hovorili ze minuly rok brali aj takych co mali 15 bodov z anj a 15 bodov z matiky taze mam sancu mozno
@laanie Nie nie radsej nehovorim. Ked tebe sa smiala makiri tak ja radsej nepisem Hej ako hovorim ti.. Ta ciara as bude este posuvat. Lebo napr z tych 120 co budu prijatý tak minimálne 40 pôjde na inú školu. cize da sa povedat ze hranica sa posunie az niekde ku 200vke.
@passarinho povedz prosim alebo mi napis do spravy aspon ked sa tu hanbis tak ja sa na to spolieham ze sa to posunie este poriadne a inac nevies este kolko mali niektori co tam boli ? viem ze jedna kamaratka mala 82 a druha 55 takze oproti nim som na tom biedne
@laanie nie nie neviem. Nikoho tam nepoznam. Tak tu s 82 urcite príjmu podla mna. A preco si taka zúfala nepodala si si prihlasku aj na nejaku inu skolu?
@laanie tak ako aj ja by som tam radsej siel ale vidis ze matika tam bude tazka a podla rodicov ten odbor nema zameranie do buducna tak som siel na TUKE-Informatiku
@passarinho tam brali vsetkych ne ? aj spoluziak tam isiel.. a aj ja by som sla ale na strednej sme sa na informatike ucili iba robit vo worde a powerpointe a vacsinou sme aj tak boli na facebooku takze vela by som toho nevedela asi
jj da sa povedat ze vsetkych okrem tych co mali priemer horsi jak neviem asi 2,5?? Lebo viem ze spoluziaka tam nezobrali.. Ja som z Elektrotechnickej cize základy uz mam. Tak preto tam.
nechcem byť zlá, ale nevidím to ružovo čo sa týka tých tvojich výsledkov, ale šanca umiera posledná ja nechápem prečo ľudia chcú ísť na ekonomickú odhliadnúc od toho, že chodili na OA, čo vás na tom baví?....kamoška tam totiž chodí, dosť sa nadrie a ešte tvrdí, že ju to ani nebaví, to je prístup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.ekf.tuke.sk/files/zasady141...
ja som ju mala 4 roky a zmaturovala som na 1 :3