na gympel som prijímačky nerobila... na vysokú tiež nie... na druhú vysokú, kam som si podávala prihlášku, som na prijímačky nešla, lebo som musela ísť nakupovať....
a čo sa týka momentálneho skúškového, z 5 skúšok mám spravenú až jednu !!
tak ja som pripravu na prijmacky total odflakla..presnejsie...som sa ucila asi 2 hodky..v den pred prijmackami...a to som si len vzorce z matiky na tahak davala ..takze tak...no ale nechcem teraz ti radit..aby si sa neucila....je to na tebe..pokial si myslis..ze to vies..kasli na ucenie..a pokial nie..tak si to pozri..aby si to neskor nelutovala
mna čakajú budúci týždeň..robim na 3 VS..chcem sa dostat najmä na jednu...
nebaví ma už učiť sa, veď pred maturami som to, z čoho mám aj prijímačky, vedela...teraz som sa vyspinkala a nič ma netrápi. ´ked sa nezadarí..pôjdem o rok..a ked ani vtedy nie, tak ďalší mám celý život pred sebou..
no akoze vy to mate dobre.ja uz mam jedny prijimacky za sebou,zajtra ma cakaju druhe a potom este dalsich pat.takze fuuuuha ale tak ucit sa nebudem len matika ma trapi bo som z nej .... a neznasam ju najviac na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a čo sa týka momentálneho skúškového, z 5 skúšok mám spravenú až jednu !!
Od pondelka sa zacinam ucit poriadne a matiku a jazyky.
Ale mam jeden problem neviem ako mi tam ide bus. I ked viem ake cisla tam idu neviem inak okremt oho nic
nebaví ma už učiť sa, veď pred maturami som to, z čoho mám aj prijímačky, vedela...teraz som sa vyspinkala a nič ma netrápi. ´ked sa nezadarí..pôjdem o rok..a ked ani vtedy nie, tak ďalší mám celý život pred sebou..