Zajtra mám príjmačky na výšku.. nejaké rady ? Neviem nič Budem mať z matematiky a anglického jazyka... a chcela by som sa opýtať že na angličtine ako to bude vyzerať to bude niečo také ako písomné maturity či ako ? Bude odposluch alebo iba nejaký te
Sak si pozri na stranke skoly musia byt ukazkove testy z minulych rokov z matiky tak uvidis ocom to je. Ked nevis matiku teraz na prijmacky tak nevim co tam budes robit neskor. Naco si si tam davala prihlasku ked si teraz zufala...
@laanie Tak sa tam vidíme. Tiez som sa neucil ale kôli tomu ze uz som prijaty na FEI-Informatiku a tak tam idem len podporit kamaratov a popozerat na dievcata. Co som sa pytal kamosov tak na Bratislavskej Ekonomickej so Sidlom v KE boli prijmacky take ze ABCD, niektore az E,F.. A co robilo kazdemu najvecsi problem bola Anglictina kde si dostala 10 slovicok a ku tomu si mala na vyber priradit z 20 synonym.
PS. Priklady z matiky mas tu 100 stran presne z TUKE. » www.tuke.sk/tuke/pre-uchadz...
vcera som mal prijimacky na ekonomicku uni v BA z matiky angliny a ekonoie...ta anglictina bola maximalne lahka vraj maturitne ucivo..to bolo ucivo mozno prvy rovcnik strednej skoly..matematika sa da v niektorych prikladoch lahko oklamat pokial si nevies rady staci si dosadit vysledky a jeden nich bude urcite pasovat..v anglictine boli 3 ulohy..1) spajanie synonym..2) dosadenie slovicka do vety (5 moznosti - easy) a posledne citanie s porozumenim a nasledna uloha stated/not stated
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a však uvidíš zajtra, to sa už aj tak nestíhaš naučiť...
PS. Priklady z matiky mas tu 100 stran presne z TUKE.
» www.tuke.sk/tuke/pre-uchadz...