Mohol by mi niekto poradit ako to ide s prijmackami na zubne lekarstvo na sk? Studujem v anglicku a bojim sa ze by som prijmacky neurobila nakolko to co sa ja teraz ucim na chemii a biologii je uplne odlisne od toho co sa na slovenku uci. Toto je
Samozrejme, že sú, na všetkých VŠ, na ktoré sa robia prijímačky, sú okruhy tém, vzorové testy a aj študijná literatúra, z ktorej sa dokážeš na prijímačky dobre pripraviť ..
@mortinelka Moja sestra sa na prijímačky na medicinu pripravovala, neviem síce ako dlho ale prešla si všetky otázky..
Príklady si musíš stiahnuť zo stránky konkrétnej školy a jej fakulty, na ktorú sa hlásiš..určite ich tam nájdeš
modelovky na medicinu do BA kúpiš v skriptami na fakulte a ked sa ich naučíš na 100% si tam, ale nemyslim si ze rovno zubarina by bol najlepsi záložný plán
@rheia Inak dá sa po VL doštudovať za 3 roky externe zubárina Ani prijímačky hádam už potom nemusí človek robiť. A aspon už nemusí od všetkých počúvať, že nie je skutočný doktor
@corwinuss Viem viem. Ale preboha to by som mala kolko rokov keď skončím ... inak včera som toto hovorila frajerovi, jednak je odo mňa starší, múdrejší a je na všeobecke a tiež si občas rypne do mňa, že my sme "len zubári" tak sa potom jedujem
@rheia Tak isto som "nadával keď som sa učil o vašich karborundových vrtákoch, mikromotoroch, háčikoch, zrkadielkách a výplniach" . Našťastie ja som chlap a zubné mi príde brutál zaujímavé a takže som to bral ako rozšírenie obzorov. Normálne vám závidím tie vaše fantomy a doštičky do ktorých vŕtate Preto ma samozrejme potešilo, že my všeobecný máme dovolené ešte si podmaniť váš odbor. A tie ligamentá, chopartov a lisfrancov klb to aj všeobákov dokáže nasrať (a tie vaše facies mesiales et distales dentium+ rozdelovanie ďasien na tie alveolárne sliznice a vlastne ďasná to tiež pekne na to nadávame ) Myslím si, že môžeš byť rada, že si na zubnom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Príklady si musíš stiahnuť zo stránky konkrétnej školy a jej fakulty, na ktorú sa hlásiš..určite ich tam nájdeš