neporadí mi niekto? spravila som včerajší monitor na 40 %. vezmú ma niekam? mám dobré známky, nedostala som zatiaľ na vysvedčku 3. no som z toho na nervy. čo myslíte??!!!
neboj sa, na oa ta urcite zoberu vsade, ja som sa tiez dostala na oa bez príjmaciek, bez ohladu na to ze monitor som mala na 50 percent, bez problémov ta zoberú, takze don´t worry
Ja viem, že to je bieda a sexytellhim, ani neviem, či to chcem robiť, napr. účtovníctvo... no ale nie je tam fyzika ani chémia. nemám s tým problém no nechcem sa ďalšie 4 roky s tým trápiť. tak preto. asi mi najviac sedí.
tanitalove169 ťažko povedať ktorá je najlepšia, ale záleží len na prístupe, ja chodím do oa a som spokojná, aj keď veľa ľudí vraví že oa je o ničom, oplatí sa, štúdium nie je až také náročné, ale ani ľahké, a navyše ked skončíš, nemusíš robiť nič z účtovníctvom a pod., môžeš ísť na vysokú alebo rovno do práce, veľa od nás tiež nechce robiť účtovníctvo, ekonomiku, ale uplatnia sa aj inde,... najlepšia obchodna by bola urcite najblizsie k tvojmu domu, neoplati sa cestovat daleko, lebo vsetky by mali ponuknut to iste, a myslim ze je to v pohode, takze sa nemas coho obavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Po prvé monitor, ty niak nepomôže, a po druhe je že na školy sa hlasi malo ludi tak na obchodnu ta urcite zoberu.
Ak sa smiem este spytat obchodnu si si vybralo cisto s nazvu alebo mas do buducnosti s obchodnou nejake ciele ?