Traja strelci strieľajú - každý raz - na ten istý terč. Prvý zasiahne terč s pravdepodobnosťou 0,8; druhý s pravdepodobnosťou 0,7 a tretí s pravdepodobnosťou 0,9. Aká je pravdepodobnosť, že terč zasiahnú
@n0win0u pokiaľ strieľajú po čínskom poštárovi alebo obchodnom cestujúcom aby sa nedostal na cestu maximálnej priepustnosti môžem uvažovať o vysvetlení
@2 prosíím .. len napíš postup a výsledok ..lebo ja som to chcela roznásobiť, lebo sú to nezávislé javy podla mna .. takže P(A) krat P( krat P(C) teda 0,7x0,8x0,9..lenže mi nevyšlo tak ako vzadu.. a aj tak sa mi to nejak nezdá.. prosím pomôžte mi niekto, chcem to pochopiť
@carbonevo hehe mňa zachránila teória o kružniciach a príklad na dôkaz, že odmocnina z 3 je iracionálne číslo, nakoniec mi dali 2.. jediná 2 na celom maturitnom vysvedčení, ešte aj z fyziky som mala za 1, ale nevadí
@night nuž, mne sa občas tiež stalo že som učivo nepochopil. Lenže to som si otvoril učebnicu a tam to bolo dosť dobre vysvetlené. Čiže si myslím že človek sa to dokáže aj sám naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Vsadím sa o stovku že ak by si sa na to pozrela, vyriešila by si to sama