@mia246 no ide oto ze ked zoberiem tu robotu ako casnik tak musim dat vypoved v tej druhej robote a ked sa stane to ze ma nezoberu ako casnik ze by som bol nesikovny tak stratim vsetko a nemal by som ani ziadny prijem ..
@gabqo20 tak ak máš stabilnú prácu tak asi zbytočne neriskuj ..na druhej strane ak nie je dobre finančne ohodnotená tak to riskni .. zamakáš a budeš čašník ..fakt na tom nie je nič ťažké, prípadne ťa vyhodia a nájdeš si zas niečo iné ..
@mia246 hej to som si povedal aj ja lenze ked nemam pracu nemozem ist ani na urad prace lebo som vyradeny na polroka a hradil by som si sam zdravotnu poistovnu a to je ten problem cize radsej aj ked mi malo platia tak zostanem tu a hladam si vedla toho nieco ine vcom mam viacej skusenosti akoze casnika som nerobil a podla mna sa to nenaucis za 2 dni jedine ak si to uz robila alebo mas skusenosti ja nemám take ...
@gabqo20 tak ostaň tam kde si a zatiaľ nešpekuluj...teda aspoň nie s prácou čašníka .. tak čo ja viem ja som to nikdy nerobila a moja prvá smena bola nočná z piatka na sobotu za dve hodiny som už makala ako s nasolenou riťou
prečo by si musel dat najprv tu vypoved? ved povedz,že chces ist na skušku nejaky den a nech ti povedia,ci su spokojní s tým ako robis abo ne a podla toho sa zariad
@jurito skusenosti to vravia inak je to tak ze zamestnavatel hlada toho najlepsieho a ked nieco nevies tak cau ...je to jednoduche a prvy den vida len to ako to nevies robit lebo este len skusas a po Prvom mesiaci by to uz bolo vidno co si sa naucil
ak su tam lepsie platove a celkovo pracovne podmienky a aspon trochu sa do toho rozumies kedze to nieje lahka praca tak chod najlepsie niekde v zahranici pri morskej restike uplnaa pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
co chces byt "vrchni prchni" vyjebany ?
a potom každy eurik je dobrý :ehm: